DALI SMO SVE ŠTO SMO IMALI: Prve reči Dejana Stankovića posle ispadanja Sampdorije

Fudbaleri Sampdorije nisu uspeli da izbore opstanak u elitnom rangu, tako da će se puleni Dejana Stankovića sledeće sezone takmičiti u Seriji B.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Italijanska Sampdorija je zvanično ispala iz Serije A posle poraza u Udinama (0:2), a mladi srpski stručnjak Dejan Stanković nije uspeo u misiji za koju je u startu znao da će biti i te kako teška.

– Ne mogu ništa da kažem o budućnosti, jer to nije na meni. Ovo su pitanja za nekog drugog. Dao sam sve od sebe i nije bilo dovoljno. Veoma sam razočaran i ne mogu da nađem reči da opišem kako se trenutno osećam – rekao je Stanković posle utakmice.

Bivši reprezentativac naše zemlje je seo na klupu Sampdorije 6. oktobra prošle godine i do sada je zabeležio tri pobede, šest remija i 17 poraza u Seriji A.

– Trudili smo se i dali sve što smo imali.  Osećam ogromnu tugu i razočaranje. Znam da svaki navijač ne želi da prihvati ovaj dan, ali borili smo se na terenu i oni su uvek bili uz nas. Ovaj klub zaslužuje više jer je lep iznutra i spolja. Nadam se da se ova situacija može rešiti na najbolji mogući način – rekao je Stanković.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar