Pretučen sin poznatog pevača

Pevač Al Dino, kojem je pravo ime Aldin Kurić, oglasio se nakon što je njegov sin Harun pretučen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock,Ilustracija

Al Dinov sin se našao među pretučenim sportistima u Crnoj Gori, a pevač je objasnio šta se dogodilo. Harun je atletičar i brani boje Atletskog kluba Sarajevo, a članovi ovog kluba su napadnuti pre nekoliko dana u Baru.

Pevač je sada progovorio o incidentu.

– Ovo nije međudržavni sukob. Čovek mi je potvrdio da nije na nacionalnoj osnovi. Pitao sam svog sina i rekao mi je da nije bilo psovki na nacionalnoj osnovi. Nije bilo nacionalno. Takođe, rekao mi je da izdaje apartmane Bosancima i da ne zna kako će ljude pogledati u oči. Skupljao je pare za kombi našim navijačima, 25 evra dao. Iz svega ovog se može izroditi velika opomena, ali i prijateljstvo – naveo je pevač i dodao:

– Mom sinu će biti potrebno vremena da shvati da je oproštaj jedini način. Nisam vernik praktikant, ja sam vernik svih vera. Od svake vere sam uzeo ono što mi se sviđa. Moramo se dobro zapitati kud gonimo. Smiren um donosi rešenje. Krv se krvlju ne pere. Kako se pere fleka od krvi, pa pere se hladnom i čistom vodom. Pogledajte tu simboliku. Za sve naše gluposti ići će deca u rovove, a majke u crnine. Ja to govorim ljudima. Vreme je da stanemo – kazao je Aldin za medije.

Podsetimo, osim brojnih hitova po kojima publika prepoznaje Al Dina, on se u centru našao i kada je pretrpeo nasilje od bivše supruge.

– Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Posle toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: ‘Ubila me je kao vola u kupusu’ – ispričao je tada i dodao da mu je najteže palo to što su njihovi sinovi, gledajući sve to, vrištali od plača pokušavajući da smire roditelje.

– Nisam vaspitan da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše dece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom, za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše dece- dodao je.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar