Maltretiranje SRPSKOG DOKTORA na KiM se nastavlja: Advokat najavljuje žalbu zbog Kurtijevog terora

Privođenje ovog doktora dogodilo se u petak popodne kada je sa suprugom i troje maloletne dece krenu na Kosmet na krsnu slavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/ Kosovo Online

Na odluku Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici da se doktoru iz Beograda Nikoli Todoroviću (41) odredi pritvor do 30 dana, njegov branilac advokat Miloš Delević uložiće žalbu Apelacionom sudu. Naime, kako je istakao advokat Delević sud u Mitrovici je sinoć posle šestočasovnog suđenja o određivanju pritvora odbio ponudu za jemstvo i Todorović se nalazi u pritvorskom centru u Kosovskoj Mitrovici.

– Todorovića terete za napad na službeno lice do čega su dovele okolnosti jer je na silu odvojen od porodice, supruge i troje dece, doveden je u malu prostoriju gde se uplašio za svoj život i bukvalno u samoodbrani udario policajca – rekao je advokat Delević napominjući da se doktor Todorović koji je cenjeni doktor u Beogradu oseća i fizički i psihički dobro.

Inače, privođenje ovog doktora dogodilo se u petak popodne kada je sa suprugom i troje maloletne dece krenu na Kosmet na krsnu slavu, a uprkos tome što je posedovao ostala lična dokumenta, tzv. kosovska policija je zahtevala izvode sa fotografijama dece, što doktor nije posedovao.

Zbog toga su ga pripadnici tzv. kosovske policije izvukli iz automobila i posle maltretiranja ispred supruge i dece buklvalno ugurali u montažni policijski objekat na punktu gde se okružen pripadnicima kosovske policije koji su ga provocirali zabrinuo za sopstveni život.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar