Ne zna mu ime, ali zna da je OTAC njene bebe: Sarina potraga za momkom sa slike ima MRAČAN zaokret

Posle veze za jednu noć našla se u problemu, koji se sada dodatno zakomplikovao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/@sarah.jayne.snow

Trudnica iz Velike Britanije zatražila je pomoć preko TikToka kako bi našla momka sa kojim veruje da je zatrudnela posle s*ksa za jednu noć. Njen apel je sakupio više od dva miliona pregleda, ali nije očekivala da će joj reći da je otac njene bebe – mrtav.

– Da li neko poznaje ovog tipa iz Glazgova? – pitala je Sara Džejn Snou (30) iz Edinburga ljude da joj pomognu.

Škotlanđanka je objasnila da su se ona i njen misteriozni ljubavnik sreli tokom kratkog putovanja na Kanarska ostrva, inače omiljenoj destinaciji Britanaca, prve nedelje avgusta 2022. godine.

@sarah.jayne.snow

Anyone know this guy from Glasgow I met in Tenerife 5/6th August, he works in Braehead Shopping Centre (or did, not sure anymore) #helpmefindhim #getthisonhisfyp #findhim #fyp #tenerife #glasgow #holiday

♬ Never Forget You – Noisettes

– Momku kojeg sam upoznala na Tenerifima. Postaćeš tata u aprilu 2023 – napisala je ona uz fotografiju na kojoj je tajanstveni muškarac ljubi u obraz, a uz to dodala snimke sa ultrazvuka.

Svoju objavu je označila heštegom #HelpMeFindHim, koji je izuzetno popularan na TikToku, između ostalog zbog ovakvih slučajeva.  Međutim, Sara je umesto šanse da obnovi njihovu vezu dobila niz saučešča, u kojima se tvrdilo da se momak zvao Stiv i da je nedavno poginuo.

– Počivaj i miru Stive, saobraćajna nesreća je bila – prokomentarisao je jedan od “ožalošćenih”.

– Stiv! Nažalost, poginuo je pre 2 nedelje -napisala je druga osoba.

– U jednom od mojih poslednjih razgovora sa Stivom rekao mi je da jedva čeka da jednog dana postane tata. Leti visoko druže, otišao si prerano – glasio je jedan od “najpotresnijih” komentara.

Ipak, buduća mama, kao i mnogi korisnici TikToka u komentarima, nisu bili ubeđeni da je “Stiv” zaista mrtav, već da je ovo ili neslana šala, ili pokušaj da izbegne plaćanje alimentacije za neplanirano dete.

– To je šala… njegovo ime verovatno nije Stiv i verovatno nije mrtav – napisao je neko.

Kada su Saru pitali ima li napretka u potrazi za ocem bebe, ona je u komentarima napisala: „Nisam čula ništa od njega niti od bilo koga ko ga poznaje“.

Ona je takođe rekla da je dobila rezultate DNK testa i da je sigurna da će na kraju pronaći momka sa slike.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar