Svetskog prvaka optužili za silovanje, a njegova majka poslala jezivu poruku žrtvi!

Strašne vesti iz Argentine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/ Youtube

Kao i svi argentinski igrači, tako je i Montijel preko noći dobio status božanstva u južnoameričkoj zemlji, ali ga je pre nekoliko dana zatekla priča o navodno počinjenom silovanju.

Navodno je početkom 2019. godine izvršio silovanje, ali žrtva nije imala hrabrosti progovoriti o tome, da bi se oglasila tek četiri godine kasnije, neposredno nakon što je Montijel postao svetski prvak.

Nedavno je mlada žena otkrila da ju je, nakon što je nekim prijateljima ispričala što se dogodilo, kontaktirala sama fudbalerovu majka iste večeri kada ju je u jednom klubu navodno silovalo nekoliko muškaraca, među kojima i Montijel.

– Silovali su te, mamice – bila je navodna poruka fudbalerove majke koju je argentinska štampa ocijenila “brutalnom”. Kasnije je to prešlo na pretnje poput: – Čuvaj se, mamice, jako si lepa.

Fudbaler je negirao sve te glasine i već je obavestio advokatski tim koji će ga zastupati i stati u njegovu odbranu.

Što se tiče “žrtve”, koju je navodno Montijel silovao 1. januara 2019. godine, radi se o manekenki koja i ne pije alkohol, no navodi se da je “bila potpuno bez svesti kada je probala dva pića”.

Oštećena je po dolasku u kuću izjavila da je osetila bolove u vagini te da je videla da ima modrice na nogama i kolenu.

Monitjel je između 2016. i 2021. godine igrao za River Plejt, a u avgustu 2021. godine je potpisao za Sevilju.

Sa Argentinom je osvojio Kopa Ameriku 2021. godine, Finalisimu 2022. godine, te Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar