Svekrva joj rekla da se njen muž UBIO i da ne dolazi na sahranu: Onda je otkrila ŠOKANTNU istinu (VIDEO)

Nekoliko meseci kasnije saznala je da su je navodno svi lagali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/@anessarossii

Jedna žena iz Kalifornije je na društvenim mrežama podelila neverovatnu priču o tome kako je njen muž navodno iscenirao svoju smrt kako bi se preselio u inostranstvo da živi sa ljubavnicom.

Anesa Rosi iz San Dijega je na TikToku tvrdila da je njen muž Tim otišao u Meksiko sa devojkom, dok se spremala za njegovu sahranu. Ona je bila u procesu razvoda i nekoliko meseci nije živela sa njim, a o njegovom lažnom samoubistvu obavestili su je svekar i svekrva.

@anessarossii Shocked. Embarrassed. Stunned. Angry. Upset. So many emotions come to mind. Still dont have all of the information #storytime ♬ original sound – Anessa Rossi

Anesa kaže da je bila ispunjena kajanjem kada je čula vest od muževljeve porodice, sa kojom nije bila u dobrim odnosima. Svekrva joj je tada navodno savetovala da ni ne dolazi na sahranu zbog toga što su usred razvoda, a ona ju je poslušala.

Međutim, nekoliko meseci kasnije saznala je da su je navodno svi lagali. Kaže da je za Timov novi život u Meksiku saznala preko društvenih mreža.

Žena je tada otkrila da je Tim bio u aferi sa ženom u Meksiku proteklih šest godina. U međuvremenu, Tim je se i sam oglasio na TikToku i negirao optužbe. Izjavio je da nikada nije lažirao svoju smrt. Nadalje, tvrdio je da je odlučio da se preseli u Meksiko jer Anesa nije bila voljna da mu da razvod.

@anessarossiiSame city same friends if youre looking for me

♬ original sound – Anessa Rossi



Izvor: Objektiv.rs, Times now news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar