Rekla je LJUBAVNICI svog muža da se on UBIO: Jednu stvar je PREĆUTALA, a odgovor je bio potresan (VIDEO)

Za ljubavnicu je dobro znala, a ta informacija nije joj došla kao dodatni šok nakon tragičnog događaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Amerikanka Bridžit Dejvis (36) podelila svoju tužnu i mučnu priču sa gledaocima na TikTok-u. Ona je 2018. godine iznenada je ostala bez supruga, koji je sebi oduzeo život nakon duge bitke sa bipolarnim poremećajem.

Bridžit i njen suprug proveli su deset godina u braku, dobili dvoje dece, a tokom svoje ispovesti naglasila je i da joj je pripala “čast” da putem poruke o smrti obavesti njegovu ljubavnicu.

@bridgettedavis08There is a lot to unpack here.♬ Crazy – Patsy Cline

Za ljubavnicu je dobro znala, a ta informacija nije joj došla kao dodatni šok nakon tragičnog događaja. Ipak, odbila je da toj devojci kaže gde je muškarac sahranjen.

Razmenile su njih dve više poruka, a tokom te konverzacije ljubavnica joj je priznala da je bila svesna da se petlja sa oženjenim čovekom, tvrdi Bridžit.

– Znala sam, ali trebala mu je podrška. Rekao mi je da smo vrlo slični jedno drugom, da smo stvoreni da budemo zajedno – napisala je navodno ljubavnica.

@bridgettedavis08 Reply to @amandafdanielle ♬ Tom’s Diner – AnnenMayKantereit & Giant Rooks

U trenutku kada se ubio, suprug nije živeo u bračnom domu. Bridžit navodi da se nekoliko meseci ranije udaljio se od nje, ali je neposredno pre smrti izrazio želju da se pomire.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar