Jeziva NESREĆA u Vukovaru: Žena udarila dečaka na pešačkom prelazu, pomerila dete i POBEGLA

Odmah su preduzete intenzivne mere traganja za odbeglim vozačem i vozilom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/You Tube,Ilustracija

U Vukovaru je sinoć u 19.27 sati dobijena dojava o saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređen maloletnik, saopštila je policija.

– Dolaskom na mesto događaja policijski službenici utvrdili su kako se nepoznati vozač nepoznatim vozilom udaljio s mesta saobraćajne nesreće nakon što je naleteo na maloletnog pešaka koji je prelazio preko obeleženog pešačkog prelaza. Maloletniku je pružena hitna medicinska pomoć u NMB “Dr. Juraj Njavro” u Vukovaru gde je utvrđeno da je teže povređen – prenose mediji.

Odmah su preduzete intenzivne mere traganja za odbeglim vozačem i vozilom.

U 22 sata u Borovu policijski službenici su pronašli lični automobil vukovarskih registracijskih oznaka koji se dovodi u vezu sa saobraćajnom nesrećom. Nad automobilom je obavljen uviđaj te je utvrđeno da je njime upravljala 38-godišnjakinja. Ona je uhapšena i nad njom je sprovedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje krivičnih dela Izazivanje saobraćajne nesreće u saobraćaju i nepružanje pomoći.

– Od nje su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu. Nadležnom državnom tužilaštvu policija će dostaviti krivičnu prijavu – objavila je policija.

Kako su čitaoci javili 24 sata, žena je dečaka udarila automobilom dok je zaobilazila kamion koji je stao na pešačkom prelazu.

Ona je nakon toga navodno došla do dečaka, pomerila ga, ostavila ga da leži bez svesti i pobegla dalje.

Hrvatski mediji nezvanično saznaju da je dečaku slomljena noga.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar