Vidno potresena novinarka zagrlila SINA usred programa uživo: Nešto stravično se upravo dogodilo (VIDEO)

Emotivni susret desio se usred programa uživo 22. marta, nakon što je jedan učenik upucao dvoje nastavnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/@BryanLlenas

Novinarka televizije Foks iz Denvera Alisija Akunja prekinula je na trenutak izveštavanje o pucnjavi u srednjoj školi kada je videla da njen sin, đak te škole, ide ka njoj.

Emotivni susret desio se usred programa uživo 22. marta, nakon što je jedan učenik upucao dvoje nastavnika. Alisija se posle dugog zagrljaja, vidno potresena, izvinila kolegama u studiju.

– Žao mi je , nisam videla svoje dete otkako je sve ovo krenulo – rekla je ona.

Uprkos zahtevu njenog kolege da se isključi ako želi da bude sa sinom, ona je nastavila sa svojim izveštavanjem, rekavši: “On je dobro”.

Novinarka je posle ispričala kako joj je sin slao informacije o situaciji u školi , zajedno sa ćerkom njene sestre koja je takođe bila tamo. Ona je, kako kaže, radila na nekoj drugoj priči kada joj je sin poslao poruku o pucnjavi i obavestio je o dolasku velikog broja policajaca, koji su čuvali vrata učionica.

Do pucnjave je došlo tokom rutinskog jutarnjeg pretresa, u okviru bezbednosnog protokola škole, zbog sumnjivog ponašanja napadača koji je identifikovan kao Ostin Lajl (17). On je pobegao sa lica mesta i kasnije je pronađen mrtav nakon što se ubio.

Jedna žrtva je puštena iz bolnice, dok je druga i dalje u kritičnom stanju.



Izvor: Objektiv.rs, Times now news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar