Miloš Francuz PRIZNAO KOSOVO! Lažni patriota u tekstu za francuske čitaoce otkrio pravo lice (FOTO DOKAZ)

Pet godina kasnije, istina je stigla i do srpskih čitaoca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Ilustracija

Francuski potrčko Miloš Jovanović, koji se busa u grudi uzvikujući “Kosovo je Srbija”, još pre pet godina je govorio da je Kosovo nezavisno!

Naime, Miloš Francuz je 2018. godine, upravo na francuskom jeziku, pisao o globalizaciji u periodu posle Drugog svetskog rata. Upravo u tom delu njegovog obraćanja na jednom od tri svetska jezika, francuskom, priznao je Kosovo kao državu.

Foto: Printscreen

– Ispostavilo se da Srbi kao narod (Hrvatske, Bosne ili KOSOVA) nemaju pravo na samoopredeljenje, za razliku od Hrvata, bosanskih muslimana ili kosovskih Albanaca – naveo je francuski potrčko, time direktno priznajući da je Kosovo nezavisna država.

Foto: Printscreen

Jasno je da lažni patriota Miloš Jovanović u Srbiji priča jednu priču, dok strancima na francuskom piše da je Kosovo država i da su Albanci imali pravo na samoopredeljenje.

Nije mu sporno da Kosovo bude država, već je izneo mišljenje i da kosovski Srbi treba da imaju pravo na samoopredeljenje, time zastupajući secesionističke stavove i nedvosmisleno pokazujući da je za njega Kosovo država.

“Žovanovik”, kako se u njegovoj rezervnoj otadžbini izgovara prezime Jovanović, pokazao je svoje pravo lice jos 2018. godine, ali ga je dobro skrivao. Svoj stav o južnoj srpskoj teritoriji otvoreno je otkrio francuskim čitaocima.

Sada, pet godina kasnije, odmotava se klupko prvo time što se “bori” za KiM uz gutljaje hrvatske “Jane”, zatim rečima “nije važno ako Kosovo dobije stolicu u UN”, i na kraju parolom “glavu dajem, ali francuski pasoš ne dajem”.

Pet godina kasnije biće jasno i srpskim čitaocima, kao što je onomad bilo francuskim, a to je da lažni patriota, francuski potrčko, priznaje nezavisno Kosovo i da su gorenavedeni njegovi postupci, koji su u suprotnosti sa interesima Srbije, potpuno logičan sled.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar