Jovanović pokazao pravo lice i za šta se ZALAŽE: Nije problem ako Kosovo bude u UN (VIDEO)

Kakvo KiM, kakva Srbija, samoprozvani patriota u vreme kada ne pravi haos u Skupštini, lobira za stolicu lažne države u UN

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Skandalozan istup lidera Nove DSS i poslanika Miloša Jovanovića na tribini u Nišu.

– Ujedinjene nacije jesu važna, ali nisu odlučujuća stvar – rekao je Miloš Jovanović, pa potom, kako bio pravdao tu svoju izjavu, izneo primer Švajcarske.

Jovanović, koji sebe predstavalja “velikim patriotom” dok pije hrvatsku “Janu”, ovim gestom poručio je da za njega ne predstavlja problem da Albanci i lažna država dobiju stolicu u UN.

Podsećamo,on je zajedno sa ostalim “velikim patriotama” na sednici Skupštine o KiM zahtevao od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da kaže da neće priznati nezavisnost lažne države Kosovo, kao i da neće podržati ulazak iste u UN. Predsednik Srbije, iako se znalo da je to njegov stav, je to više puta ponovio tokom dva dana, koliko je zasedanje i trajalo.

Ipak, izgleda da to ni ne zanima lažne patriote, među kojima je i Jovanović, već je samo traženo nešto čime bi se predsednik napao, a ovaj snimak je i dokaz toga koliko im je, zapravo, stalo do srpskih interesa.

Kakvo KiM, kakva Srbija, samoprozvani patriota u vreme kada ne pravi haos u Skupštini, lobira za stolicu lažne države u UN.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar