Zatekla pratioce objavom: Muž mislio da će zauvek biti LEPA i MRŠAVA, a ovako sada izgleda (VIDEO)

U videu sa više miliona pregleda umetnula je fotografiju napravljenu pre nego što je postala majka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok

Džil je majka dvoje dece iz Kentakija u SAD-u i u video snimku pokazala je kako je izgledala pre i posle sedam godina veze i dvoje dece. Njen snimak ubrzo je postao viralan, a pojavilo se i mnogo negativnih komentara.

U videu sa više miliona pregleda, Džil je umetnula dve fotografije. Jedna pokazuje kako je izgledala pre, a kako izgleda sad.

Prva fotografija koju je umetnula na početku videa prikazuje lepu, vitku i mladu ženu, odnosno na njoj je prikazana Džil pre sedam godina. Možemo je videti kako stoji ispred ulaznih vrata s preplanulim tenom i lepom kovrčavom plavom kosom, kao i s osmehom na licu. Svoju figuru Džil je istakla uskom rozom majicom i uskim farmericama.

– Devojka s kojom je mislio da će biti zauvek – napisala je Džil.

Tada je pokazala i kako izgleda sedam godina kasnije, nakon što je rodila dvoje dece. Na snimku nosi kućnu spavaćicu, ima razbarušenu kosu i znatno više kilograma nego pre.

@jill200016 Yet somehow he’s more attracted to me than ever ? it’s the moo moo? @brandonmchenry13 2nd acc! @jill200016x2 #momtok #momsoftiktok #OscarsAtHome #WomenOwnedBusiness #SeeHerGreatness ♬ 444 – Tik Toker

U dirljivoj objavi na TikToku, Džil je otkrila da su ona i partner počeli da izlaze s 14 godina, a sada, s 22 godine, osnovali su svoju malu porodicu, s ćerkom i sinom. Priznala je i kako je njen partner više nego ikad zaljubljen u nju, te da očigledno voli “bucmastije”.

Ova mama, koja se bori se s viškom kilograma, objavljuje motivišuće snimke s kojima želi da podstakne druge da nikada nije kasno za promene.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar