Piksi otvoreno o odnosu sa Džajićem: Nismo u svađi, iako se nismo čuli godinama!

- Nisam se bavio izborima, niti je to moj posao. Dobro je što se stvorilo rukovodstvo, imaćemo stabilnu situaciju, jer će se znati ko je predsednik, ko direktor, ko generalni sekretar i tako redom - istakao je selektor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug

Selektor Dragan Stojković otvoreno je pričao o svemu na današnjoj konferenciji za medije, prvoj od one po povratku sa Svetskog prvenstva, a s obzirom da su se u međuvremenu desili i izbori u Fudbalskom savezu Srbije, usledilo je logično pitanje o Draganu Džajiću.

Dugo srpska javnost nije videla zajedno treću i petu Zvezdinu zvezdu. Razne su priče o njihovom lošem odnosu, pa i da je tako – konačno možemo videti dvojicu velikana na istom putu ka uspehu srpskog fudbala.

– Nisam se bavio izborima, niti je to moj posao. Fokusiran sam na svoj deo posla, ali iz poštovanja prema ozbiljnoj organizaciji kakav je Fudbalski savez Srbije došao sam na skupštinu, iako nisam morao. Dobro je što se stvorilo rukovodstvo, imaćemo stabilnu situaciju, jer će se znati ko je predsednik, ko direktor, ko generalni sekretar i tako redom. Sa Džajićem lično nemam problem, nismo bili u svađi, iako nismo bili ni u komunikaciji. Nekad se s nekim ne vidite i ne čujete po deset godina, pa to ne znači da ste u svađi. Verujem da ćemo imati dobru saradnju i podršku, to je bitan segment – istakao je Dragan Stojković, koji je, inače, među prvima čestitao Džajiću na izboru za predsednika FSS, evo i kako je to izgledalo tog 14. marta:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar