Žalio se lekarima na KRIVI polni organ, pa ostao bez 6 centimetara: Želi da im svaki SKUPO naplati

Pacijent u tužbi navodi da je žrtva nemara lekara jer ga niko nije upozorio na rizike povezane sa operacijom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Pacijent iz Španije je tražio odštetu od 67.000 evra nakon što je njegov iskrivljeni penis, posle korektivne operacije, bio skraćen za 6 centimetara.

Procedura ispravljanja polnog organa je obavljena u pokrajini Mursiji, na jugu zemlje, a čovek takođe tvrdi da sada ne može da održi erekciju i da ima s*ksualni odnos, prenosi Miror pisanje lokalnih medija. Pored toga, čak mu je i postizanje erekcije sada bolno.

Pacijent, koji je želeo da ostane anoniman, u tužbi navodi da je žrtva nemara lekara jer ga niko nije upozorio na rizike povezane sa operacijom. Rekao je i da je otišao u drugu bolnicu, “La Fe” u Valensiji, gde su mu lekari rekli da je stanje, koje je nazvao “velikim iskušenjem”, nepovratno.

Međutim, Pravni savet regiona Mursija (CJRM) je navodno odbacio njegovu tvrdnju, rekavši da su lekari u bolnici u Kartaheni obavestili pacijenta o mogućnosti da operacija dovede do kraćeg penisa.

Trenutno nije jasno da li muškarac planira da uloži žalbu na tu odluku i iznese svoj slučaj pred viši sud.

Lokalni mediji citiraju dr Manuela Visa, koji je rekao da je tokom operacija korekcije zakrivljenosti polnog organa normalno da se on smanji za između jedan i tri centimetra.

Zakrivljenost penisa ili Pejronijeva bolest je stanje koje je rezultat fibroznog ožiljnog tkiva koje, kada se formira uzrokuje zakrivljene i bolne erekcije. Može sprečiti muškarce da imaju intimne odnose ili otežati postizanje i održavanje erekcije.



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar