Ubijena devojka će biti sahranjena na Dan zaljubljenih: Porodica u bolu – “Uvek si sa nama, voli te tata”

Mlada devojka je ubijena u Grockoj jer je htela da ostavi supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Drustvene mreze

Otac devojke (20) koju je u petak ubio suprug, oprostio se potresnim rečima i fotografijom ćerke na društvenoj mreži, a njena majka objavila je i kada će biti sahrana.

– Ljubavi moja neka te nađeli čuvaju, uvek si sa nama i uvek ćeš ostati. Voli te tata – napisao je njen otac, kome su prijatelji odmah krenuli da se javljaju i izjavljuju saučešće.

Foto: Printscreen/Instagram

Nešto ranije, to je učinio je i stric nesrećne devojke i uz njenu fotografiju sa maturske večeri koji je kratko napisao: “Neka te anđeli čuvaju, ljubi te čika”.

Kako Kurir saznaje, ona će biti sahranjena u utorak, 14. februara, na groblju u Grockoj.

Podsetimo, mladi policajac je posle svađe, u petak popodne u kući u kojoj su živeli zajedno prvo ubio svoju suprugu, a onda i sebe. Kao razlog ovakvog zločina navodi se da je devojka želela da ga ostavi, ali da on to nije mogao da podnese.

– Od samog starta sam ja videla da to ne štima kako treba. Govorila sam joj da obrati pažnju, ali mi nije dozvoljavala da se mešam. Kao majka sam ćutala kako ne bih svom detetu pravila problem – rekla je potresena majka i dodala:

– Ja sam je podržala u njenoj odluci da ga ostavi. Pričala mi je da je puno vređa, neće da ide nigde sa njom, nije joj dao ni da se druži sa onima koji mu nisu odgovarali.

Oproštaj majke

Dan posle ubistva na društvenim mrežama se od devojke oprostila i njena majka.

– Oduzeo mi te je neko ko nije imao pravo!!!! Dušo moja, anđele moj, radosti moja..u majkinoj duši si bila, tu ćeš i ostati…Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj mesto za majku svoju..nadam se da to neću morati dugo da čekam…Svrati mi u snove ponekad..čekaću te.. Voli te majka i ako više to nikada necu moći da ti kažem..ali znam da znaš – napisala je majka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar