Kako se Milici i Bošku PRIVIĐAJU stotine emisija na TV? Teško im je što je Vučić IZDOMINIRAO u Skupštini

Očigledno je da im tvitove piše isti šaptač koji želi Vučićevu glavu iz ko zna kojih i čijih interesa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bg/

Lider Dveri Boško Obradović i predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, nakon što su izazvali haos na posebnoj sednici Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, nastavljaju sa napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sada im je, verovali ili ne, zasmetalo što je predsednik juče gostovao u emisiji “Prva tema” na TV Prva i što je bio gost Nacionalnog dnevnika na TV Pink u utorak.

Tako je Obradović izneo neistinu da Vučić “svaki dan mora da ide po TV”.

– Predsednik Republike je toliko izdominirao na sednici Skupštine o KiM, na kojoj je inače govorio duplo više nego svi poslanici vlasti i opozicije zajedno, da mora svaki dan da ide po TV i priča kako nas je sve pokidao, dok niti jedan od nas iz opozicije nije pozvan ni na jednu TV – napisao je on na Tviteru.

Foto: Printscreen/Twitter

Milici Zavetnici se takođe “priviđaju” stotine emisija.

– U SNS su toliko zadovoljni nastupima u Skupštini, da su morali da organizuju stotinu TV emisija na tu temu, da ljudima objasne kako su “pobedili” – napisala je ona.

Foto: Printscreen/Twitter

Postavlja se pitanje kako se Bošku i Milici od jedne emisije na Prvoj i jednog kratkog gostovanja na Pinku učinilo stotinu televizijskih emisija?

Jasno je da im je teško palo što je predsednik nepokolebljivo i argementovano, ne krijući ništa od naroda, pokazao apsolutnu dominaciju u Skupštini Srbije, pa sad svakodnevno kmeče i nariču.

Takođe je očigledno da im tvitove piše isti šaptač koji želi Vučićevu glavu iz ko zna kojih i čijih interesa…

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar