Postignite efekat “podignutih očiju” na jednostavan način: Potrebna su vam samo dva proizvoda (VIDEO)

Braon boja je poželjnija od crne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Da li ste ikada zamišljali da ćete uz vrlo male promene u načinu nanošenja senke, olovke ili hajlajtera, ali čak i upotrebom određenih nijansi senki, videti ogromnu razliku u vašim očima? I ne mislimo samo na njihovu veličinu ili oblik, već i na efekat podizanja koji možete lako da napravite sa samo jednom nijansom – i određenom tehnikom šminkanja. U pitanju je efekat koji zauzvrat može da “promeni” celo vaše lice i učini da u trenu izgledate mlađe i odmornije.

Nije tako teško kao što zvuči: trebaće vam samo iskošena četkica za nanošenje senke i smeđa senka ili smeđa olovka. Možete koristiti i tečni ajlajner ako želite, samo senka je poželjna za mekši i ne tako smeli efekat.

@militza.yovanka

Instant eye lift using this makeup technique! #cateye #makeuphack #foxeyes

♬ original sound – Militza Yovanka

Savet: Braon boja je poželjnija od crne jer je manje intenzivna i mekša, dok se suptilno ističe i laska svim tonovima kože.

Uputstvo: Da biste stvorili efekat liftinga na vašim očima, čineći ih podignutim i bademastim, konturišite ih senkom i četkicom, nakon što ih prvo navlažite sa malo vode ili spreja za fiksiranje. Povucite liniju prema gore prema vašim obrvama umesto u pravoj liniji i utapkajte je prstom. Potrudite se da linija bude što tanja i finija.

Opciono, upotpunite svetlim senkama na kapcima koristeći bež i braon senke.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, magazin.novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar