Kobne greške posle raskida: 2 stvari koje ne smete da uradite ako želite da se pomirite s partnerom

Ako previše forsirate stvari, sve ćete upropastiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Mada je nekima raskid znak za konačan kraj veze, pojedinim damama je ovo prilika da se “dodatno trude” kako bi vratile svog partnera i počele vezu ispočetka.

Međutim, upravo iz te želje da ponovo skrenu pažnju na sebe, one prave greške koje ga samo dodatno udaljavaju, o čemu je pričala i transformacioni kouč, Slađana Trikić.

Slađana je ekspert za partnerske odnose i podelila je dve greške koje žene prave nakon raskida:

1. Mnogo žena nakon raskida pravi te neke grandiozne poteze, šalju mu poklone na kućnu adresu, na posao, ostavljaju pisma ispod brisača automobila ili cveće i tako neke slične postupke, koji su usiljeni, prenaglašeni, neuobičajni i samim tim njega samo mogu još više da udalje od tebe.

Foto: Shutterstock

2. Postuju na društvenim mrežama koliko su srećne. To je nešto što znamo da se često dešava. Raskid predstavlja jedan manje ili više traumatičan događaj i ako se ti odmah nakon slikaš kako si srećna, presrećna, prezadovoljna, nasmejana, to samo znači da želiš da isprovociraš njegovu reakciju, što je tačno i da nisi iskrena i da hoćeš njime da manipulišeš, što nas opet dovodi do toga da ćeš sebe još više udaljiti od njega – zaključuje Slađana.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar