Nove optužbe na račun povrede Novaka Đokovića:”Ili u Srbiji imaju neki novi metod ili je ovo čudno”

Nakon susreta je otkriveno da je srpski teniser igrao sa rupturom od tri centimetra u zadnjoj loži, ipak Francuz ne veruje u to

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug

Enco Kuako, francuski teniser poreklom sa Mauricijusa, govorio je o meču sa Novakom Đokovićem na nedavno završenom Australijen openu na kojem je on jedini uspeo našem asu da oduzme set.

Nakon susreta je otkriveno da je srpski teniser igrao sa rupturom od tri centimetra u zadnjoj loži, ipak Francuz ne veruje u to:

– Teško je odgovoriti, prvi put sam igrao s njime. Između TV-a i realnosti, nema mnogo razlike. Posle je rekao da ima tu povredu, veliku povredu, mnogi borbeni sportisti povređeni ne mogu da nastave. Nadal se povredio, više nije mogao da trči. Mbape je bio van terena dve nedelje. A to su najveći sportisti, ne oni koji nemaju pristup najboljoj opremi i brizi. Teško je poverovati da samo jedan čovek na svetu to može – rekao je u razgovoru za “Tenis Aktu”.

Dodao je da su njemu govorili da se nikad ne isteže, ako je povređen.

– Meni su u Francuskoj uvek govorili da se ne istežem kad sam povređen, a video sam da se Novak sve vreme istezao. Rekao sam sebi, ili u Srbiji imaju neki novi metod ili je ovo čudno. On ima svoje ljude, ja sam daleko od svega toga da sudim o autentičnosti, ali istina je da je u to teško poverovati – dodao je on.

Njihov meč je završen u korist Đokovića rezultatom 6:1, 6:7 (5-7), 6:2, 6:0, a Kuakou je drago što je barem namučio osvajača svetskog broja 1.

– Raduje me to što smo set i po bili ravnopravni. Kada prolaziš kroz hodnik na Rod Lejver areni i vidiš da je devet puta uzimao titulu… Ja ni turnir na svom Mauricijusu ne bih mogao deset puta da osvojim – zaključio je 27-godišnjak.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar