Kod mene ti trikovi NE PROLAZE! Vučić RAZBIO odgovorom Kamberija: Ko veruje Kurtiju, ne veruje u ISTINU

Vučić je rekao da je Kurti Kamberiju šef

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, odgovarajući na izjave narodnom poslaniku Partije za demokratsko delovanje (PDD) Šaipu Kamberiju, rekao da ko veruje Aljbinu Kurtiju, ne veruje u istinu.

– Važne stvari i poruke Kamberi: rušenje svega i nesagledavanje realnosti. Jednako koliko mi Srbi ne sagledavamo realnost i to ne razumemo, isto tako ni vi Albanci to ne razumeta. Nikada nećete da pomene porodicu Šutaković ubijenu i teško mu je da kaže bilo koju reč o njima, to su otac Nedeljko, majka Darinka i troje dece oteti 12. juna 1999. ne interesuje ih taj deo realnosti kao što nas neinteresuje da slusamo o stradanjima drugih, nažalost – izjavio je predsednik.

– Dobro ste primetili da se zalažem za mir, ali nije važno, jer vi verujete Aljbinu Kurtiju, a ko veruje Kurtiju ne veruje u istinu – poručio je predsednik i dodao da trik u vezi sa “preševskom dolinom” zaboravi.

– Ovaj trik koji izvodite da izjednačite prava Srba sa KiM sa pravima Albancima u centralnoj Srbiji je loš trik, niti su to dve države, niti to postoji u pregovarakom procesu.

– A od koga da spasete vaš narod? Od genocidaša, kako kažete? Samo da znate narodni poslanici, on to nije rekao ovde. Znate vi to dobro gde ste rekli i zato ste nervozni i zato dobacujete, zato ne možete da se smirite jer odlično znam šta radite. E kod mene ti trikovi ne prolaze.
Već ste ovu državu od koje dobijate hled, izgradila vam je pruge, porodilište nazvali fašističkom državom. Od te fašističke države i genocidaša tražite pomć i investicije.

– Nisam znao da vam je Kosovo matična država iz vašeg ugla. Imaju i oni velike podele, za jednog je Albanija, za drugog Kosovo – rekao je Vučić i objasnio da zavisi kome šta odgovara.

–  Te snove puste o izjednačavanju pozicije prestanite da sanjate – rekao je Vučić i dodao:

– To vam kažem bez ijedne teške reči kao što sam rekao i vašem lideru i Evropljanima. Nikakvih iluzija po tom pitanju nemojte da imate. Moja vrata su vam otvorena za razgovor – zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar