“Tako se NE BRANI Kosovo”: Predrag Pantić osudio skandalozno ponašanje opozicije u Skupštini Srbije

Pantić je dodao da jučerašnji incident u Skupštini šalje jako lošu sliku široj javnosti, a Srbima na KiM ne donose ništa dobro

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Kosovo Online/RTS2, Ilustracija

Predrag Pantić, sin Dejana Pantića, srpskog policajca uhapšenog u decembru prošle godine na Jarinju, kaže da scene sa jučerašnje sednice Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, kojoj je prisustvovao zajedno sa ostalim “herojima sa Kosova”, ne idu u prilog srpskom narodu na Kosovu i da se na taj način Kosovo ne brani.

– Sama ideja da mi budemo prisutni na sednici na kojoj se raspravlja o jednom tako važnom pitanju predstavlja za nas čin poštovanja, ali i dokaz sloge i jednistva srpskog naroda na Kosovu – kaže Pantić za Kosovo onlajn.

Međutim, kako Pantić dodaje, ono što se u toku sednice desilo, kada su članovi opozicionih stranaka prekinuli zasedanje baš u trenutku dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić čitao imena heroja sa KiM, nije bilo prijatno.

– Nije bilo nimalo prijatno, pogotovo što je tad predsednik izgovarao naša imena. Imali smo osećaj sramote i mislim to nije način da se brani Kosovo niti da se pokaže srpska sloga oko jednog ovako bitnog pitanja, već može samo da se iskoristi u negativnom kontekstu – rekao je Pantić.

Pantić je dodao da jučerašnji incident u Skupštini šalje jako lošu sliku široj javnosti, a Srbima na KiM ne donose ništa dobro.

BONUS VIDEOIzvor: Kosovo online

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar