Danijela je našla LJUBAVNO PISMO misleći da je od muža: Pobegla je u drugu zemlju kad je otkrila istinu

Rešila je da ga smesta napusti i sa sve bebom u stomaku odleti kod svoje porodice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/daniellaeasher

Danijela Ašer (31) čekala je dete sa suprugom s kojim je bila u braku tri godine, ali je samo nekoliko nedelja pre porođaja saznala da on ima aferu sa ženom koju je upoznao na Tinderu. Naime, mislila je da joj je on poslao slatko ljubavno pismo, da bi kasnije otkrila da ga je zapravo njegova ljubavnica poslala njemu, piše The Sun.

Nakon što je otvorila pismo i saznala istinu, Danijela je ostavila pismo na krevetu koji je delila sa suprugom, i odletela svojoj porodici u Švedsku. Slomljena srca, u 36. nedelji trudnoće, otišla je kako bi mogla da se porodi sa svojom porodicom pored sebe umesto sa svojim suprugom, koji je u to vreme bio na putu s drugom ženom. Tamo je ostala neko vreme sa novorođenim sinom Bruklinom.

– Tri nedelje pre nego što je trebalo da se porodim otvorila sam pismo koje je stiglo od njegove ljubavnice. Otkrila sam da moj voljeni suprug ima višemesečnu aferu. Bio je u Amsterdamu u to vreme i pismo je stiglo iz Amsterdama, pa sam mislila da je to ljubavno pismo od njega za mene. Pretpostavljam da ona nije znala da će pismo doći pre njega. Kada sam ga dobila toliko puta sam pokušala da ga nazovem, ali između nas je bila vremenska razlika od osam sati i on je spavao. Poslala sam mu sliku pisma i u poruci napisala: “Ti si najveći kliše ikada” – ispričala je Danijela.

@daniellaeasher 8 months postpartum and I’m stronger than ever #singlemom #momsoftiktok #divorce #breakup #mentalhealth #cheating #healing #singlemomlife #postpartum ♬ Lollipop – Lil Wayne

Tvrdi da nije ni pokušao da je nazove jer je bio s ljubavnicom, a kući se vratio nakon tri dana. S obzirom na to da je ona tada već bila na putu za Švedsku, nisu baš uspeli da razgovaraju.

– Nije mogao da veruje da sam stvarno otišla, ali jednostavno nisam htela da budem kod kuće kad on dođe. Osećala sam se kao u filmu. Bila sam 36 nedelja trudna i stupila sam u kontakt sa svojom babicom i molila je da mi napiše pismo za siguran let jer sam samo htela da budem kod kuće sa svojom porodicom. Potpuno sam paničila – rekla je.

Nakon što se Danijela iz SAD vratila kući u Švedsku, bila je okružena svojom porodicom, ali je bila i u kontaktu sa suprugom, koji je i dalje bio u neverici da je napustila SAD. Kaže da joj se izvinjavao mnogo puta i da joj je rekao da želi da radi na njihovoj vezi i spasi njihov odnos.

@daniellaeasher No one is safe 🥲 #singlemom #cheating #breakup #divorce #mentalhealth #healing ♬ original sound – Kyle & Jackie O

– Nikada nisam mislila da ću oprostiti prevaru, ali sam se toliko trudila da ponovo uspostavim brak jer smo sada ipak dobili dete. Bili smo na savetovanju za parove i mnogo smo razgovarali mesec dana. Međutim, on nikada nije prestao da razgovara s njom i lagao me je. Kada sam se porodila, on je bio na putu s njom, sve je bila laž. Čak se usudio da me pita može li da bude i sa mnom i s njom, a ja sam rekla da definitivno ne. Ako želi da bude s njom, može, ali onda ne može da bude sa mnom – dodala je.

Danijela kaže da se osećala usamljeno tokom trudnoće, ali je verovala svom suprugu i nikada nije sumnjala da će otići. Tvrdi da je to bila teška trudnoća i da je imala teške bolesti, te je uzimala lekove celih devet meseci. Međutim, kaže da je imala jako lep porođaj jer je njena mama bila uz nju sve vreme.

@daniellaeasher All I need is him ❤️ #singlemom #momsoftiktok #singlemomlife #mentalhealth #healing #singleparent #singleparent #babiesoftiktok #grief #breakup #postpartum #ppd #divorce #cheating ♬ Coming Home – Diddy – Dirty Money

– Rekao mi je da su se upoznali kada sam ja bila u šestom mesecu trudnoće. Stalno je putovao, što mi je bilo sumnjivo, ali nisam to dovodila u pitanje. Bila je to vrlo usamljena trudnoća, on mrzi slabost, pa nisam smela da pokažem slabost i uvek sam morala da ostanem jaka. Učinio je nešto loše, ali neću dozvoliti da ga to definiše kao osobu. Stupila sam u kontakt sa ženom nedelju dana nakon što sam se porodila i rekla joj da on ima ženu i novorođenče, ali nije delovala previše iznenađeno. Oni su još uvek zajedno, a ona takođe ima decu – kaže Danijela.

Danijela je rekla i da smatra da je žena napisala pismo s namerom da ga ona pročita i da sazna za njih jer je to bilo tipično ljubavno pismo u kojem je pisalo koliko je srećna što ga je upoznala, koliko ga voli, kao i njihove zajedničke fotografije. Ipak, nije mogla da veruje da je nakon svega ona ipak ostala s njim.

– Moja majka je bila zaista tužna kada sam joj ispričala sve jer smo se zaista činili kao savršen par, a i ja sam i dalje tužna oko svega. Sada je već prošlo neko vreme, pa pokušavam da idem na sastanke, ali teško je s malim detetom. Trenutno na TikToku pokušavam da podelim svoju priču i doprem do žena koje su bile u istoj situaciji i pokažem im da će biti bolje – zaključila je.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar