Novak je nakon njene intervencije nastavio učešće na AO: “Ja problem rešim za četiri sata”

O njenim misterioznim tretmanima priča ceo svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Marijana Kovačević postala je poznata širom sveta kao doktorka koja pomaže najvećim zvezdama sporta da se brzo oporave i što pre vrate na teren.

Novak Đoković je najnoviji na spisku osoba kojima je ona pomogla.

Ona se nalazi u Novakovom boksu u Melburnu, a razlog tome je činjenica da mu je mnogo pomogla kako bi ostao na Australijan openu.

U trenutku kada se činilo da će Novak teško “izgurati” do kraja turnira, u celu priču umešala se poznata doktorka.

Lista sportista koji su se lečili kod nje je zaista dugačka… Od Dejana Stankovića, Endija Marija, Aleksisa Sančeza, Kristijana Ronalda i brojnih drugi.

– Posle mojih tretmana, mišić je potpuno nov. Nema traga bivše povrede. Pošto je mišić potpuno nov – nema ožiljaka, senke, fibroze, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva povrede, to je druga stavka revolucionarnog metoda. Po završetku terapije, uradi se snimak da bi se to proverilo. Znači, poenta je da dođe do potpune regeneracije mišića – rekla je ona u jednom razgovoru za TV Prva.

Posle ovog tretmana oporavak traje znatno kraće.

– Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja problem rešim za četiri sata – objasnila je Marijana.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar