E, ovo se čekalo: Bivši direktor Evrolige Đordi Bertomeu se oglasio povodom “slučaja Kampaco”

Ističe da nije upućen zbog čega je izvršni direktor Evrolige Maršal Glikman doneo 4. januara konačnu odluku da Zvezda neće moći da registruje nove igrače

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Crvena zvezda

Dugogodišnji predsednik Evrolige Đordi Bertomeu dao je svoj komentar situacije sa Fakundom Kampacom i suspenzije koju ima Crvena zvezda ima od strane Evrolige.

Španac je prethodnog septembra završio svoju 22-godišnju “vladavinu” evropskom košarkom i prepustio je u ruke Dejanu Bodirogi.

Ističe da nije upućen zbog čega je izvršni direktor Evrolige Maršal Glikman doneo 4. januara konačnu odluku da Zvezda neće moći da registruje nove igrače do kraja februara.

Iako prema statutu Evrolige ima pravo da tu odluku amnestira, za sada nema najava da bi to moglo da se desi.

– Kao izvršni direktor lige ima odgovornost, ali svako ima svoj stil upravljanja. Ja sam se trudio sa svojim da uradim najbolje za 22 godine, da uzmem u obzir senzitivitet i osećanja svih, a siguran sam da i Maršal pokušava da uradi najbolju stvar. Ne znam zašto je doneo odluku kakvu je doneo, jer ne pratim redovno dešavanja u Evroligi. Nisam video kako upravlja ligom, ali još je rano – istakao je Bertomeu u intervjuu za “Mozzartsport”.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Mozzartsport

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar