Dnevni horoskop za 4. januar: Bikovi, za vas nema prepreka, Vodolije, ne propustite ljubavnu priliku

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Dinamičan ali i naporan dan očekuje Ovnove, koji će imati osećaj da obavezama nema kraja, ali i da sve teče usporenijim tempom nego što su navikli.

Ljubav: Budite strpljivi i ne namećite suviše direktno svoje stavove ukoliko želite pozitivne pomake na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

BIK

Posao: Za Bikove nema nepremostivih prepreka na poslovnom putu ove srede,  najviše komplikacija možete napraviti sami sebi.

Ljubav: Vrlo dobre prateće okolnosti najavljuju lep danu sferi ljubavi za većinu Bikova i to bez nekog posebno velikog angažovanja. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao: Pokušajte da izbegnete verbalne sukobe sa poslovnim okruženjem zbog eventualnih kašnjenja u ralizaciji ili odlaganja nekih bitnih dogovora.

Ljubav: Najbolje bi bilo da ništa ne planirate a samim tim će vam i očekivanja biti manja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

RAK

Posao: Solidan radni dan je pred vama ukoliko se potrudite da pokažete neophodnu dozu fleksibilnosti, ali i jasnoću i čvrstinu u odbrani svojih stavova.

Ljubav: Imate dobar period da krenete u raščišćavanje dilema i preispitivanje partnerskih veza.

Zdravlje: Sasvim solidno.

LAV

Posao: Iako je dosta izazovan dan pred vama, budite mudri i pažljivo procenite sve okolnosti pre nego što krenete u suočavanje sa potencijalnim izazovima.

Ljubav: Za grandiozne i spektakularne akcije svakako nije pogodan period, ali za održavanje postojeće priče na stabilnom nivou jeste.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

DEVICA

Posao: Nikako neće biti od koristi ako se rasplinete i preopteretite sebe, jer ma koliko sve precizno isplanirali  ipak neke stvari neće zavisiti sve od vas.

Ljubav: Bilo kakve inovacije i ljubavni eksperimenti nisu poželjni, a manji verbalni nesporazumi uvek se mogu lako izgladiti.

Zdravlje: Moguća slaba cirkulacija.

VAGA

Posao: Smanjen obim obaveza očekuje Vage i ove srede. Fokusirajte se na završavnje započetih obaveza, bez forsiranja i rasplinjavanja na više strana.

Ljubav: Bez nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu, najbolje bi bilo da inicijativu danas prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Osetljivost grla.

ŠKORPIJA

Posao: Moguće da vam iskrsne nova poslovna ponuda, pa je savet da dobro razmislite i ukoliko je moguće odgovor odložite dok konačno ne izvagate sve argumente.

Ljubav: Ništa ne forsirajte, vreme je za lagane priče i komunikaciju bez velikih obaveza i očekivanja.

Zdravlje: Pokušajte da napravite balans izmmeđu obaveza i adekvatnog odmora.

STRELAC

Posao: Prilično miran i opušten dan je pred Strelčevima, da bez većih problema završe sve svoje zacrtane obaveze.

Ljubav: Bitno je da ostanete svoji i ne upadnete u zamku brzopletih odluka.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

JARAC

Posao: Povećan obim posla očekujeJrčeve, ništa strašno ,potrebno je da se malo bolje organizujete i racionalnije rasporedite energiju.

Ljubav: Potencijalne verbalne nesuglasice trebalo bi da pokušate da izgladite na što jednostavniji način, jer nemate realnih razloga za nezadovoljstvo.

Zdravlje: Hronične tegobe mogu vam zadavati manje zdravstvene probleme.

VODOLIJA

Posao: Uz dobru organizaciju i poštovanje prioriteta, nema razloga da Vodolije ne stignu do željenog cilja, u suprotnom uslediće manji haos, al ii to se može srediti.

Ljubav: Potrudite se da površnim i lakomislenim pristupom olako ne propustite lepu priliku za kvalitetnu ljubavnu priču.

Zdravlje: Moguća nesanica.

RIBE

Posao: Danas vam brojne obaveze neće predstavljati prevelik teret samo je važno da se dovoljno dobro organizujete i podelite plan rada na sitnije etape.

Ljubav: Potencijalno iznenađenje mogli biste danas da očekujete na polju ljubavnih relacija. Neko iz prijateljsko-drugarskog okruženja vas posmatra već duže vreme.

Zdravlje: Budite umereni uu svemu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, astroputnik.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar