Policija TRAGA za turskim vozačem koji je izazvao TRAGEDIJU kod Aleksinca: Ostavio kamion i pobegao peške

Policija traga za vozačem kamiona, turskih registarskih oznaka, koji je nakon saobraćajne nesreće pobegao peške

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tamara Trajkovic/ Objektiv.rs, E-stock/Stanislav Nedelja

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila se noćas oko 23 sata na autoputu Beograd – Niš na delu puta gde se zbog radova saobraćaj odvija jednom trakom dvosmerno.

Mladić (24) iz sela Lučane kod Bujanovca, poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je u automobil, u kom je bio udario kamion, a kojim je upravljao, kako se sumnja turski državljanin.

– Sumnja se da je turski kamion “skania“ iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolovoza, udario i putničko vozilo nakon čega su i kamion i „opel“ sleteli s puta.Vozač kamiona je pobegao peške i policija traga za njim – rekao je izvor medijima koji je upoznat sa slučajem.

Kako se navodi mladić koji je nastradao je bio putnik u vozilu “opel zafira“ nemačkih registarskih tablica kojim je upravljao E.A. (32), na mestu suvozača bila je žena E.A. (47), koji su teško povređeni dok je drugi putnik N.A. prošao bez povreda.

– Mladić koji je nastradao sedeo je iza vozača i on je podlegao povredama ubrzo nakon nesreće – objasnio je sagovornik medijima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar