“Imam nadu, ali ona sve više tone”: Supruge Dejana Pantića i Slađana Trajkovića strahuju za porodice

Supruga Dejana Pantića, Suzana, kaže da se njenoj porodici život potpuno promenio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva/Kancelarija za KiM

Supruge uhapšenih bivših policajaca u prištinskim institucijama Slađana Trajkovića i Dejana Pantića rekle su danas da strahuju za svoje porodice nakon što su njihovi muževi odvedeni na informativni razgovor sa koga se do sada nisu vratili.

Supruga Trajkovića, Suzana kaže da su njenog muža priveli, a da sada strahuje za svoju ćerku.

– Možete da zamislite kako se osećam. Živim u Bošnjačkoj mahali, gde je mešovita sredina, sa ćerkom, ne plašim se za sebe, plašim se za nju. Jedinu utehu imam u srpskim institucijama i državi Srbiji, znam da su uz nas, kao i Opština Kosovska Mitrovica. To mi daje malo snage – kaže Trajković za TV Most.

Dodaje da porodica Trajković 23 godine živi u Kosovskoj Mitrovici i da nikada ranije nisu imali prolema sa Albancima, Romima ili Srbima, prenosi Tanjug.

– Slađan je od 2013. radio u policiji. Rađene su provere, a mi smo imali korektne odnose sa svima. Sada kada su skinuli uniformu pre mesec dana, evo šta se desilo – kaže Trajković.

Supruga Dejana Pantića, Suzana, kaže da se njenoj porodici život potpuno promenio.

– Život nam se promenio za 360 stepeni. Od jednog običnog, mirnog života, nama se život pretvorio u pakao. Odveli su ga na informativni razgovor i od tog trenutka ništa ne znamo o njemu. Imam troje dece i tešim decu. Uporno im govorim: tata je živ i kad-tad vratiće se. A kada će se vratiti to je veliki znak pitanja – rekla je Pantić za TV Most.

Dodala je da posle 13 dana od hapšenja o mužu ne zna ništa i da više ne zna šta da misli.

– Imam nadu, ali ona sve više tone – rekla je Pantić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar