Mnoge žene ih prave: Pet kobnih grešaka u vezama i izlascima posle 30. godine

Ne zavaravajte se, nešto što se zove "savršeno vreme", ne postoji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ulećete u tu igru koju ne poznajete dovoljno samouvereni da ćete se snaći duž puta. Negde na polovini otkrićete da goli i bosi hodate po trnju i da ste svoje srce šakom i kapom delili svima, a da niko nije znao da ga sačuva. Za nekim svojim odlukama ćete zauvek žaliti, a neke od njih će vam biti važne životne lekcije.

Ali, čudna stvar u vezi sa greškama je ta što imaju običaj da se ponavljaju ako se ne prepoznaju kao takve.

Iako ste možda zašli u svoje 30-te, moguće je da i dalje pravite neke greške koje vas sprečavaju da nađete svoju pravu ljubav.

Čekanje savršenog tajminga

Da li ste ikad sebe uhvatili da čekate savršen tajming za svoj ljubavni život? Čekate da stvari dođu na svoje mesto, da budete finansijski stabilni, potpuno oslobođeni dugova i tome slično. Razočaraćemo vas, ali takvo nešto kao “savršeno vreme” ne postoji. Samo sebi time otežavate stvari. Dok budete čekali savršen trenutak, život će proći kraj vas. Daleko od toga da bi trebalo da se zadovoljite prvim momkom koji vam priđe, ali nemojte čekati ni da se sve kockice poklope, jer je to nemoguće.

Foto: Shutterstock

Izlaženje sa istim tipom muškarca

Svi mi imamo tip osoba koje nas privlače. To je sasvim normalno i razumljivo. Međutim, problem u vezi sa tim je taj što ako ne izađete van tog začaranog kruga u kom se vrtite, zapravo ćete “reciklirati” momka s kojim ste već jednom raskinuli. Ako u gomili momaka stalno birate jedan isti tip, nije teško zaključiti kako će se to završiti. Potrudite se da malo pogledate sa strane i pružite priliku nekom novom. Možda vas prijatno iznenadi.

Previše direktan pristup

Iako vam na svakom koraku sigurno govore da bi trebalo da budete jaka i samouverena žena koja zna šta želi i ne plaši se to da kaže, kada su muškarci u pitanju trebalo bi da birate malo manje direktan pristup. Koliko god oni delovali neustrašivo, zapravo se plaše previše direktnih žena. Sve su šanse da će vaš direktan pristup povezati sa agresivnošću što vam sigurno nije bila namera. Zapamtite: suptilna direktnost i ženstvenost su savršen miks.

Foto: Shutterstock

Grčevito držanje za savršenstvo

Zaista je vreme da u svojim 30-im zauvek pustite tu besmislenu ideju o savršenstvu. Niko nije savršen, uključujući i vas. Pa, kako onda možete od svog budućeg momka to da očekujete? Zaista, postavljate pred nekog s kim biste mogli da imate divnu budućnost nerealne standarde, zaneseni nekom suludom idejom da je potrebno dvoje savršenih ljudi da bi se stvorila savršena veza. Ne, upravo suprotno. Potrebno je svoje nesavršenih koji su spremni da daju sve od sebe da veza uspela.

Samosažaljevanje

Šta god da vam se u životu dešava nikad sebe ne bi trebalo da sažaljevate, a naročito da dozvolite da takvo razmišljanje uđe u vaše veze. Samosažaljenje je jedna od najvećih grešaka koje žene u 30-im prave, koja im može garantovati propast svake veze. Nema razloga da mislite da niste dovoljno dobri za nekog i da zbog toga padate u depresiju. Isticanje svojih mana pred potencijalnim partnerima je jedno veliko “ne”, zapamtite to.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Magazin Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar