Dnevni horoskop za 9. decembar: Rakovi, potreban vam je odmor, Vage, rešite dileme u ljubavi

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

OVAN

Posao: Nema previše prostora za opuštanje i olako shvatanje profesionalnih obaveza kojih tokom ovog petka može biti u povećanom obimu. Bez brige, realno je očekivati da sve postignete.

Ljubav: I većina ljubavnih ciljeva jeste realno dostižna za pripadnike ovog sazvežđa ukoliko se dovoljno potrude.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

BIK

Posao: Entuzijazam i  motivacija neće nedostajati Bikovima ovog petka, da u svom  ustaljenom radnom ritmu stave tačku na kraj jednog poslovnog mini ciklusa.

Ljubav: Bez većih talasanja na vašem ljubavnom moru u odnosu na prethodni dan. Od vas dosta toga zavisi.

Zdravlje: Sasvim solidno.

BLIZANCI

Posao: Blizanci treba danas da nastave u svom dobrom ritmu, budu komunikativni i preduzimljivi. Nije loš dan i za predstavljanje nekog novog projekta, ideje.

Ljubav: Nije realno očekivati neki preveliki angažman tokom ovog dana na ljubavnom planu, ali svakako jeste za uživanje u prijatnoj, opuštenoj konverzaciji sa novom simpatijom.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla, pluća.

RAK

Posao: Povoljan dan je da finalizujete svoje radne obaveze za ovu radnu sedmicu na sasvim zadovoljavajući način.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog petka u odnosu na prethodni dan, što će vam baš prijati.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

LAV

Posao: Nema prepreka ovog petka na profesionalnom putu kod većine Lavova. Dobro raspoloženje i pozitivna komunikacija sa poslovnim okruženjem biće vam dodatan motiv za osećaj zadovoljstva.

Ljubav: Sve motive za uživanje i osećaj zadovoljstva imate i u sferi ljubavi, gde se očekuje da romantični plan sprovedete u delo.

Zdravlje: Sve zdravstveno osetljive tačke su pod vašom kontrolom.

DEVICA

Posao: Prilično naporan dan je pred Devicama, na momente praćen određenim padovima energije i usporavanjem,  ali trebalo bi da svoje zacrtane obaveze završite po planu i na vreme.

Ljubav: Sasvim drugačija slika vas očekuje na ljubavnom polju, gde je moguće da vas draga osoba iznenadi nekim pozitivnim vestima.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost.

VAGA

Posao: Ukoliko vas muči pokretanje nekog novog projekta ili ideje, veoma bi vam bilo korisno da se posavetujete sa osobom od poverenja. Nemojte žuriti sa donošenjem odluka, dobro odmerite sve argumente za i protiv.

Ljubav: Ukoliko imate osećaj da vam je nešto promaklo, onda je pravo vreme da tu dilemu razrešite.

Zdravlje: Sasvim solidno.

ŠKORPIJA

Posao: Vrlo dobar dan je pred tipičnim Škorpijama da preduzimljivo i odgovorno završe svoje zacrtane obaveze i pozabave se novim planovima za budući period.

Ljubav: Budite preduzimljivi i na polju ljubavi ukoliko vam je stalo da neke trenutke duže vremena pamtite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

STRELAC

Posao: Strelčeve ovog poslednjeg dan očekuje povoljna klima da uspešno realizuju zacrtane zadatke. Budite oprezni u kritikama i primedbama, nisu svi oko vas na isti način motivisani.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo na polju ljubavnih relacija najbolje ćete izbeći strpljenjem i spremnošću na kompromisna rešenja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

JARAC

Posao: Ništa bitno novo na profesionalnom putu tokom ovog petka kod većine Jarčeva. Privođenje obaveza kraju za ovu radnu sedmicu trebalo bi da teče bez većih problema.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze ne oduzmu previše vremena, mogli biste izvesne prijatne momente da provedete u društvu drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VODOLIJA

Posao: Pojačano angažovanje, i to iznad proseka, moglo bi Vodolijama da bude danas samo motiv više da se predano posvete realizaciji zacrtanih ciljeva.

Ljubav: Tenzije, ukoliko ih je bilo u nekim momentima prethodnih dana, trebalo bi da su splasle, pa evo prilike da se opustite.

Zdravlje: Potrebna vam je fizička aktivnost.

RIBE

Posao: Dobro razmislite pre nego što se upustite u nove poslovne projekte, možda je bolje da ih odložite za neki bolji period a danas se pozabavite završetkom onoga što ste veće započeli. Obratite pažnju na konkurenciju.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete sitne čarke i nesuglasice sa dragom osobom. Budite  taktični i strpljivi pri donošenju odluka kako bi izbegli potencijalne komplikovane i zamršene situacije.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, astroputnik.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar