Kome je Bojović namigivao i slao poljupce? Luka stigao u Srbiju, jedna stvar i dalje MISTERIJA

U Španiji je bio osuđen na kaznu od 18 godina zatvora zbog držanja arsenala oružja, falsifikovanja dokumenata i zato što je bio član kriminalne grupe koju tamošnji mediji zovu „Arkanovi tigrovi"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA

Nekadašnji vođa zemunskog klana Luka Bojović stigao je sinoć u Srbiju posle deset godina provedenih u zatvoru u Španiji!

Bojović je deportovan iz Španije, a sinoć je nasmejan stigao na aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu! Posle svih procedura izgrlio se sa prijateljem i bez obezbeđenja seo u automobil, a zatim otišao u nepoznatom pravcu.

Luka Bojović je u zatvoru u Španiji proveo 10 godina nakon što je u februaru 2012. uhapšen u Valensiji i osuđen na 18 godina zatvora zbog neovlašćenog držanja velike količine oružja.

Tada je španska televizija emitovala snimak njegovog hapšenja, na kojem se vidi sa lisicama na rukama, a u jednom trenutku je pogledao u kameru, nasmejao se, a potom je slao poljupce. U jednom trenutku je i namigivao.

Dan danas nije poznato kome su poljupci bili namenjeni i da li je reč o nekoj skrivenoj poruci.

Podsetimo, Bojović je u Srbiji slobodan čovek jer je Srbija 2015. povukla poternicu koja je bila raspisana za njim nakon što je pravosnažno oslobođen optužbi za više ubistava i pokušaja ubistava, kao i zbog toga što je kaznu od 15 meseci zatvora izdržao u ekstradicionom pritvoru u Španiji.

U Španiji je bio osuđen na kaznu od 18 godina zatvora zbog držanja arsenala oružja, falsifikovanja dokumenata i zato što je bio član kriminalne grupe koju tamošnji mediji zovu „Arkanovi tigrovi”.

Bojović je u toku bekstva, 9. februara 2012. godine, uhapšen u Valensiji, a pored pomenutih krivičnih dela, Srbija je tražila njegovo izručenje i zato što nije izdržao kaznu od 15 meseci zatvora zbog nedozvoljenog posedovanja pištolja i falsifikovanja lične karte na koju je u Okružnom sudu u Beogradu prvostepeno osuđen 2008. godine, a pravosnažno 2011.

Bojoviću je zapravo bilo ostalo da odsluži svega sedam meseci zatvora od ukupne kazne jer je u Okružnom zatvoru u Beogradu bio u pritvoru osam meseci pre izricanja presude 2008. godine.

Tih sedam meseci uračunato mu je u ekstradicioni pritvor u kojem je bio u Španiji.

BONUS VIDEO:

Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar