Kasirka videla IZUBIJANO dete (3) u prodavnici, pa zvala policiju: U ŠUMI ih je čekao jeziv prizor

Zahvaljujući njenom pozivu mališan je spasen od sopstvenih roditelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

U ruskom gradu Gelendžiku policiju je kontaktirala prodavačica jednog supermarketa. Zabrinuta žena pričala je o disfunkcionalnoj porodici i malom detetu (3) koje stalno viđa u modricama. Policija je pronašla roditelje usred šume i najstrašnije pretpostavke su se potvrdile.

– Supružnici su dolazili u prodavnicu po alkohol i cigarete. Po telu deteta bilo je tragova batina. Ispostavilo se da 41-godišnja stanovnica Moskve, njen partner i trogodišnji sin žive u šatoru u šumi na periferiji. Supružnici vode asocijalni život i zloupotrebljavaju alkohol. Policija je takođe utvrdila da je majka sistematski tukla dete – saopštila je pres-služba Ministarstva unutrašnjih poslova za Krasnodarski kraj, prenosi KP.ru.

Žena je privedena, a dečak je odveden u Centar za socijalnu rehabilitaciju maloletnika koji se nalazi u gradu Abinsku.

– Detetu je bila potrebna medicinska pomoć i pomoć psihologa. Policija je o incidentu obavestila nadležne organe za starateljstvo – dodaje se u saopštenju.

Pored toga, policija je utvrdila da žena ima još jedno dete koje živi kod rođaka. Za sada je protiv žene pokrenut krivični postupak zbog premlaćivanja i preti joj do dve godine zatvora.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, kp.ru

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar