Lexus RX Ruby Red Rims: Luksuzni crossover inspirisan filmom “Čarobnjak iz Oza” (FOTO)

U prvom planu su veliki alu točkovi u crvenoj boji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Lexus

Lexus je poznat po unikatnim automobilima koje izrađuje u saradnji s poznatim umetnicima. Poslednji primer je spektakularni crossover RX koji potpisuje modni dizajner Haris Rid.

Četvorotočkaš nosi naziv “Ruby Red Rims”, a inspirisan je crvenim papučama koje je Doroti nosila u filmskoj verziji “Čarobnjaka iz Oza” (1939).

Blistavi točkovi

U prvom planu su veliki alu točkovi u crvenoj boji, koji sijaju pomoću LED dioda. Centralne kapice su oblikovane poput rubina, dok specijalne felne emituju svetlost različitih boja.

Blistavi Lexus RX nije praktičan za off-road avanturu, ali je svakako jedinstven.

Pored točkova, krasi ga dvobojna karoserija i natpis “Ruby Red Rims” na prednjim vratima.

Dragulji iz Mercedesa

Dizajn točkova je takođe inspirisan šeširima koje je Haris Rid predstavio u svojoj letnjoj kolekciji za 2023, prenosi Carscoops.

Četvorotočkaš je promovisan na proslavi 50-godišnjice W magazina u Njujorku, a uskoro kreće na turneju u Sjedinjenim Državama.

Početkom maja, podsećamo, Mercedes je predstavio unikatni The Flip, zasnovan na modelu Mercedes-AMG GT 4-Door, izrađen u saradnji sa slavnim muzičarem Will I Am.

Nešto ranije, nemački gigant lansirao je ultraluksuzni Maybach S-Klase koji je modifikovao sada pokojni Virdžil Abloh, poznat po kreacijama za Louis Vuitton.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar