Zarađivao sam i do 11.500 EVRA ali…: Bivši telohranitelj Anđeline i Breda otkrio ZAŠTO je dao OTKAZ

Njihovoj deci sam postao poput očinske figure, ispričao je

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Nekadašnji telohranitelj Anđeline Džoli i Breda Pita, Mark Bilingam, dao je otkaz nakon 17 meseci rada. Nedavno je otkrio zašto.

– Kad sam napustio vojsku 2007. godine, završio sam kao telohranitelj slavnih osoba kao što su Anđelina Džoli, Bred Pit, Rasel Krou i Majkla Kejna. Zarađivao sam jako dobro – tri puta više nego što sam zarađivao u vojsci. Mislim da je to bilo više od 10.000 funti (oko 11.500 evra) mesečno – rekao je Bilingam jednom za Daily Mail.

Taj period pamti kao dobar životni period, ali radno vreme mu nije omogućavalo da provodi dovoljno vremena sa svojom porodicom.

– Iza zatvorenih vrata slavne osobe su samo normalni ljudi. Smeju se i šale… Uvek su bili puni poštovanja prema meni. Ako sam ikada rekao da postoji sigurnosni razlog zašto nešto ne mogu da uradim, oni to nikada nisu doveli u pitanje – verovali su mi 100 odsto – kaže.

Ipak, odabrao je svoju porodicu.

– Njihovoj deci sam postao poput očinske figure – ispričao je o saradnji s bivšim bračnim parom Džoli-Pit.

– Nisam imao privatni život. Bio sam iscrpljen. Moj porodični život nije postojao. U 17 meseci sam kod kuće bio samo šest nedelja. Jednostavno je bilo previše – priznaje Bilingam.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar