Prerana SMRT našeg glumca potresla je javnost: Najveću životnu ŽELJU nije uspeo da ostvari

Živić je 8. oktobra hospitalizovan u KBC Dragiša Mišović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wikipedia

Glumac Marko Živić preminuo je na današnji dan, 14. oktobra 2021. godine u 50. godini nakon višednevne borbe s obostranom upalom pluća izazvanom koronavirusom.

Živić je 8. oktobra hospitalizovan u KBC Dragiša Mišović zbog obostrane upale pluća, zbog čega je prvobitno bio priključen na kiseonik, da bi tri dana pred smrt bio intubiran.

Inače, Živić je pre 13 godina operisan od teške bolesti, odnosno kada mu je otkriven maligni kancer jednjaka i želuca. Tokom najteže borbe najveća podrška bila mu je bivša supruga, voditeljka Nataša Pavlović, sa kojom je glumac u braku proveo četiri godine.

Nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima, ali nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do razvoda.

– Nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije – izjavio je Živić pre nekoliko godina.

Nataša Pavlović se nakon razvoda od Marka udala za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dva sina, dok glumac posle razvoda nije javno govorio o svom emotivnom statusu, ali je jednom prilikom istakao da mu je neostvarena želja da postane otac.

– Neostvarena želja mi je da postanem otac. Znate, to je veliki profesionalni angažman, biti dobar otac, to sam naučio u svojoj porodici – rekao je Živić u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar