Devojka PLAČE pred kamerom i ima bizarnu molbu: “Samo sam se šalila” (VIDEO)

Tiktokerka je pozvala obožavaoce da joj doniraju novac kako bi mogla da priušti skupoceni komad nameštaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Tiktok influenserka Kvenlin Blekvel tvrdi da je greškom kupila kauč u vrednosti od 100 hiljada dolara i sada moli pratioce za novčanu pomoć.

U videu koji je ubrzo postao viralan 21-godišnja tiktokerka otkrila je da je unela podatke svoje kartice za kupovinu kauča koji je pronašla na internetu. Influenserka kaže da je njena ponuda bila šala i da nije mislila ozbiljno kada je stavila podatke svoje kartice za kupovinu, a sada joj je stigla naplata za šalu.

– Upravo sam dala ponudu za kauč i šalila sam se. Šalila sam se, ali sam unela podatke o svojoj kartici i to je samo teretilo moj j****i račun. Skoro sam slupala auto kad sam to videla – počela je svoju priču.

@quenblackwell Replying to @bananachipz0 ♬ original sound – quenblackwell

Tiktokerka je pozvala obožavaoce da joj doniraju novac kako bi mogla da priušti skupoceni komad nameštaja.

– Ako imate milion dolara, možete li, molim vas, da donirate? Možete li da mi dopustite da pozajmim malo, molim vas? – jecala je.

Video njenog histeričnog plakanja u autu postao je viralan skupivši 6.8 miliona pregleda i više od milion lajkova. U komentarima je prozivaju zbog toga što je unela podatke kartice kada nije imala nameru da kupi skupi komad nameštaja.

Jedan od komentara glasio je “devojka koja ubacuje podatke o kartici iz šale”, a drugi “kako si slučajno unela svoje podatke o kartici i pritisnula Buy?”

U nastavku je pokazala kako izgleda famozni kauč i najavila da otvara OnlyFans nalog kako bi sakupila novac.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar