HAOS u Crnoj Gori: Dritan na sednici Odbora za bezbednost pokazao fotografiju Mila sa ŠKALJARCIMA (FOTO)

Hteo je da ukaže na povezanost državnog vrha i kriminalnih organizacija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Sam početak sednice Odbora za bezbednost i odbranu Crne Gore, na kom bi trebalo da bud saslušani crnogorski zvaničnici, počeo je burno.

Naime, premijer Dritan Abazović pokazao fitografiju na kojoj se, kako tvrdi, vidi predsednik Crne Gore Milo Đukanović sa pripadnicima škaljarskog klana, čime nedvosmisleno želi da ukaže na povezanost državnog vrha i kriminalnih organizacija.

– Izneću optužbe za “brata Abaza” i da vam pokažem jednu fotografiju Mila Đukanovića sa “škaljarcima”. Reći ću vam imena i prezimena – poručio je Abazović.

Podsetimo, danas zaseda Odbor za bezbednost i odbranu (predsedava Milan Knežević) saslušava čelnike Vlade Crne Gore i pripadnike bezbednosnog sektora, diplomatije i tužilaštva.

Biće saslušani zbog aktuelnih dešavanja u bezbednosnom sektoru, sa osvrtom na eventualni šverc cigareta, i oblasti međunarodne diplomatije.

Najavljeno je saslušanje premijera Dritana Abazovića, ministara spoljnih, unutrašnjih poslova i odbrane Ranka Krivokapića, Filipa Adžića i Raška Konjevića, direktora Uprave policije Zorana Brđanina, bivšeg vršioca dužnosti direktora ANB-a Sava Kentere. Najavljeno je saslušanje i v.d. vrhovnog državnog tužioca Maje Jovanović i glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića.

Međutim, sednici ne prisustvuje predstavnik Agencije za bebednost zbog smene direktora, ministar odbrane Raško Konjević zbog učešća na sastanku u Briselu, kao ni direktor Uprave policije Zoran Brđanin koga menja Dejan Knežević.

BONUS VIDEO



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar