Nastavlja se RAT između Anđeline Džoli i Breda Pita: Oglasila se njegova advokatica i otkrila sve DETALJE

"Neće priznavati ništa što nije uradio"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA

Anđelina Džoli optužila je Breda Pita za gnusne stvari koje je, navodno, učinio tokom jednog leta 2016. godine. Porodica se s decom vraćala iz Francuske u Kaliforniju, a Džoli je na sudu izjavila kako je glumac na letu fizički i psihički zlostavljao nju i decu.

Glumčeva advokatica, Ana Kajli, rekla je da je Pit bio na udaru svake vrste ličnih napada i lažnog predstavljanja, ali i da neće prihvatiti ništa što nije uradio.

U izjavi koju su podelili s američkim medijima, Kajli je rekla: ”Bred je priznao sve za šta je odgovoran od prvog dana – za razliku od druge strane – ali neće priznavati ništa što nije uradio.”

– Srećom, razna javna tela koja je druga strana pokušala da iskoristi protiv njega u proteklih šest godina, donela su sopstvene nezavisne odluke. Bred će nastaviti da odgovara na sudu kao što je dosledno činio – dodala je.

Foto: Tanjug Richard Shotwell/Invision/AP

Advokatica kaže da Džoli nastavlja da ponavlja, revidira i iznova zamišlja svoj opis događaja koji se dogodio pre 6 godina dodajući potpuno neistinite informacije svaki put kad ne uspe da dobije ono što želi.

Dodaje da se njena priča neprestano razvija. Podsetimo, Anđelina je Breda optužila da je davio jedno od svoje dece te ošamario drugu, a nju je silom gurnuo uz zid i naneo joj fizičke povrede. Potom je nju i decu polivao vinom i pivom, a ostatak leta svi su u strahu očekivali šta će se dalje dogoditi.

Odmah nakon toga, Džoli je podnela zahtjev za razvod, a njihova brakorazvodna parnica traje već godinama. Ništa kraće ne traje ni odluka o starateljstvu nad decom za koju se oboje stalno bore.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar