Ova dva znaka su totalna suprotnost: NAJGORI su par u astrologiji, njihova veza je osuđena na PROPAST

Gotovo ni u čemu se ne slažu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kako astrolozi kažu, neki znakovi prosto nisu jedni za druge jer se njihova energija teško poklapa te su osuđeni kad-tad na kraj.

Istraživanja su pokazala da Bikovi i Vodolije najgora kombinacija u celom zodijaku!

Bikovi su veoma pouzdani, ljubitelji su svega lepog i veoma su veliki materijalisti. Predstavljaju stabilan i trezven znak, ali su pored toga i veoma tvrdoglavi i uporni. Ponekada se u vezi može činiti da traže previše, da drugima zameraju ono što oni rade, kao i da te greške teško praštaju. Uporni su da istreraju svoju pravdu, po svaku cenu. Dok su sa druge strane Vodolije dvostruke prirode. Mogu biti veoma mirne i povučene, ali i veoma ekscentrične. Nikako ne vole da budu ograničene i sputane, pa Bikova konzervativna priroda im nikako neće prijati. Pored toga Bikovi su veoma pošteni i veoma drže do principa i pravila u životu.

Kako astrolozi kažu, neki znakovi prosto nisu jedni za druge jer se njihova energija teško poklapa te su osuđeni kad-tad na kraj.

Istraživanja su pokazala da Bikovi i Vodolije najgora kombinacija u celom zodijaku!

Bikovi su veoma pouzdani, ljubitelji su svega lepog i veoma su veliki materijalisti. Predstavljaju stabilan i trezven znak, ali su pored toga i veoma tvrdoglavi i uporni. Ponekada se u vezi može činiti da traže previše, da drugima zameraju ono što oni rade, kao i da te greške teško praštaju. Uporni su da istreraju svoju pravdu, po svaku cenu. Dok su sa druge strane Vodolije dvostruke prirode. Mogu biti veoma mirne i povučene, ali i veoma ekscentrične. Nikako ne vole da budu ograničene i sputane, pa Bikova konzervativna priroda im nikako neće prijati. Pored toga Bikovi su veoma pošteni i veoma drže do principa i pravila u životu.Izvor: Objektiv.rs, najžena.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar