Kadirov šalje u rat svoja TRI MALOLETNA sina! Čečenski lider: Vreme je da se pokažu u pravoj borbi

Njegovi sinovi su spremni za rat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Yelena Afonina / TASS / Profimedia

Čečenski lider Ramzan Kadirov izgleda namerava da u rat u Ukrajini pošalje i svoja tri maloletna sina.

– Maloletnost ne bi trebalo da ometa obuku branilaca naše domovine. Unuci prvog predsednika Čečenske Republike, heroja Rusije Ahmat-Hadži Kadirova – Ahmat, Eli i Adam imaju 16, 15 i 14 godina. Ali njihova vojna obuka počela je davno, skoro od malih nogu – naveo je on na svom Telegram kanalu.

– Nije dovoljno samo znati pucati. Oni uče kako da rukuju raznim oružjem, kako da ga koriste na bilo kojoj udaljenosti i teorijske osnove. Uvek sam verovao da je glavni cilj svakog oca da svojim sinovima usadi pobožnost i nauči ih da čuvaju porodicu, narod, otadžbinu. Ako želite mir, pripremite se za rat – navodi dalje Kadirov.

Kako je istakao, njegovi sinovi su spremni za rat.

– Ahmat, Eli i Adam su spremni da iskoriste svoje veštine u zoni Novog svetskog poretka. I ne šalim se. Vreme je da se pokažu u pravoj borbi, a ovo im je želja, koju samo pozdravljam. Uskoro će izaći na prvu liniju i biće na najtežim deonicama.

– Apelujem na besposlene koji su tvrdili da moji rođaci ne učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji : u bliskoj budućnosti ćete imati priliku da zauzmete pozicije sa momcima i lično se uverite da je AHMAT – MOĆ! Pokažite na licu mesta svoj duh, svoju ideologiju i uopšte kakvi ste. Dokažite da ste bar malo muškarci. Obraćam se i vama, ‘ratnicima’ koji govore čečenski na kauču koji nas kritikuju i sede pred kompjuterima u Evropi. Hajde, selite se u Ukrajinu, ubedite nas da ne nosite suknje i da se ne krijete iza njih. Uvereni smo da će i maloletna deca moći da vas razbiju u paramparčad, jer nemate ni duha, ni časti, ni dostojanstva. Samo čekajte – napisao je on.

Inače, Kadirov je ranije kritikovan zbog toga što su se njegova maloletna deca borila u MMA mečevima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar