Koža lica će vam biti PERFEKTNA: Na ovaj način možete da prekrijete SVAKU bubuljicu (VIDEO)

Pogledajte video

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ TikTok

Mnoge devojke imaju problem sa bubuljicama i upornim aknama, a čak ni šminkom ne mogu u potpunosti da ih prikriju.

O tom problemu govorila je devojka po imenu Mikajla Nogijera, koja je na TikTok – u pokazala kako da uspešno prikrijete akne. Ona je objasnila ceo proces, a potrebno je da pratite korak po korak kako se nijedna bubuljica ne bi videla.

Potrebno je da počnete s hidrantnom kremom koja će ostaviti lepljiv svoj na vašoj koži. Ona se opredelola za serum s hijaluronskom kiselinom, ali je napomenula da će svaki serum koji ostavlja lepljivi sloj nakon nanošenja biti od koristi.

@mikaylanogueira

HOW TO PERFECTLY COVER ACNE USING THE STICKY METHOD ??? #makeup #beauty #acne #acnecoverage

♬ original sound – Mikayla Nogueira

Nakon njega potrebno je da nanesete prajmer koji služi da pripremi kožu za šminkanje. Lice bi trebalo da vam bude lepljivo i upravo takav efekat bi trebalo da postignete kako bi se mat korekto bukvalno “zalepio” za kožu lica.

– Sačekajte do pet minuta da se korektor osuši. Vreme sušenja je vrlo važno za sredstva lepljive teksture. Čak preporučujem korišćenje ventilatora ako ga imate – objašnjava ona.

Nakon što se korektor osuši, preko njega nanesite podlogu, odnosno puder srednje do pune prekrivenosti, a za nanošenje koristite blender.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar