Pričalo se da je Arkan dao Ceci ogrlicu UKRADENU na ratištu: Nakon 25 godina, ova žena je otkrila detalje

Njoj veoma smeta što godinama sluša razne spekulacije o Cecinom nakitu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Kad se Svetlana Ceca Ražnatović pojavila u jednoj emisiji kod Milovana Ilića Minimaksa noseći dijamantsku ogrlicu počele su spekulacije da joj je nakit poklonio Željko Ražnatović Arkan i to tako što je istu ukrao na ratištu. Navodno se u emisiji javila jedna žena koja je tvrdila da je baš njenoj sestri Arkan ogrlicu “strgao sa vrata”.

Iako na internetu postoji nekoliko snimaka pomenute emisije, tog snimka ni na jednoj od njih nema. Zbog toga mnogi veruju da je ova priča izmišljena.

Ali, nedavno se oglasila i žena koju je devedesetih godina angažovao upravo Arkan da ode u Prag i za njegovu suprugu donese ovu ekskluzivnu bižuteriju.

– Ja sam živela godinama u Pragu i u Srbiju sam donosila ekskluzivnu bižuteriju. Ovde sam imala svoje klijente kojima sam to prodavala. To su bile kopije najskupljih unikatnih ogrlica svetskih brendova. Sarađivala sam sa raznim pevačicama. Među njima su Dragana Mirković, Jovana Tipšin i mnogi drugi – ispričala je Mirjana Milosavljević.

– Moj suprug me je upoznao sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Otišla sam kod njega na stadion Obilića da on pogleda nakit. Odnela sam mu komplete. Kaže on meni: “Nemoj meni ništa to da pokazuješ, idi kod mene kući, nosi sve Ceci”. Tako je i bilo. Njihov sin Veljko je bio baš mali. I ja sam sa tim nakitom otišla kod Zvezdinog stadiona. Tamo me je ona primila, bila je potpuno normalna, ljubazna, srdačna. Ušla sam i sela u dnevni boravak, izvadila palete koje sam imala i ona je sve pregledala. Dosta toga je uzela. To nimalo nije bilo jeftino u to vreme – tvrdi Mirjana.

Njoj veoma smeta što godinama sluša razne spekulacije o Cecinom nakitu.

– Želim da skinem nedoumicu i da ženu više ne napadaju da je taj nakit Arkanovo ratno profiterstvo. Pojedinci su dali sebi za pravo da pričaju svašta sada kada on nije među nama. Stojim iza svojih reči, prošlo je mnogo godina, a sigurna sam da se i ona seća. Ta fama oko toga je nepravedna. Ne znam ko nju ima pravo da osuđuje, ona je sve to od mene kupila i ne postoji nikakva pljačka. Svi kompleti su delovali impozantno i vrlo efektno, kao da su pravi. Ceca je divna žena, normalna, kvalitetna, prijatna, koja ume da se ponaša sa ljudima. Nisam u kontaktu sa njom, niti više prodajem takav nakit, dugo sam se premišljala da li da ovako javno govorim. Eto, sada neka svi znaju da je ona čista kao suza i da niko ne može ništa da joj kaže. Sve te priče su bile laži i spekulacije koje takva žena, koja je prošla golgotu, nije zaslužila – zaključila je ona.

BONUS VIDEOIzvor: Kurir

Komentari (6)

  1. Sada se vidi ko je me je rat bio Brat.Tu emisiju sa Minimaksom sam gledao , a reprizu su isekli, uzivo govor te zene.

    Odgovori

Ostavite komentar