Komentari na vest "Pričalo se da je Arkan dao Ceci ogrlicu UKRADENU na ratištu: Nakon 25 godina, ova žena je otkrila detalje" (6)

Ostavite komentar

 1. Sada se vidi ko je me je rat bio Brat.Tu emisiju sa Minimaksom sam gledao , a reprizu su isekli, uzivo govor te zene.

  Odgovori
 2. O da istina je,Bila jè gost kod Minimksa u emisji kad se neka zena jaila i to rekla,odmh je minimaks rekao prekidamo i pustili su reklame .Gledali smo reprizu emisije i naaravno to je u montazi iseceno,nije bilo sl put u reprizi tog dela kad se zena javila I to rekla!!

  Odgovori
 3. Sto se nisi javila zeno ranije, cekas 25 godina da pokrenes ponovo tu temu I demantujes. E stvarno si se setila na vreme. Aplauz,aplauz

  Odgovori
 4. Čemu lazni nakit i predstavljanje javnosti svega laznog,mislite da je neko zavidan?Neko se moze diviti nečijoj pameti,uspjehu i sl.,sto je mnogima nedostižno,ali na tim detaljima koji se mogu kupiti,nasljediti,ukrasti itd,niko ne zavidi,osim rijetkih i iskompleksiranih persona.Pa i sami ovi o kojima je riječ su iskompleksirani dok dobro plaćaju dupljake da bi se lazno predstavljali

  Odgovori