Tanja Savić nastupala ZARAŽENA KORONOM: Srpska pevačica PRIZNALA sve -“menadžeru bih napravila problem”

Pevačica je u intervjuu govorila i kako je smršala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Tanja Savić šokirala je sve sve priznanjem da je imala nastupe dok je imala koronavirus, jer nije imala srca da otkaže nastupe.

– Kosa mi mnogo opada jer sam imala koronu. Dok sam radila imala sam koronu. Nisam znala da je imam, doduše testirala sam se nakon 5 dana, test je pokazao negativno, zato što valjda u prva tri dana pokaže da si pozitivan. Ali sam izvadila antitela, imala sam 4 250 antitela, a sve vreme sam radila bolesna. Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše. Dok sam bila na bini vrtelo mi se u glavi, a imala sam celo leto turneju zakazanu, nisam imala srca da je otkažem. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka i mom menadžeru bih napravila veliki problem i mojoj publici pre svega, oni bi bili razočarani, pa sam se ja pojavila i tako bolesna. Samo sam uz božiju pomoć ostala dobro – rekla je Tanja Savić za medije.

Pevačica je u intervjuu govorila i kako je smršala, ali i o svom ljubavnom životu i deci, a šta je sve rekla pogledajte u videu u okviru teksta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar