Sve bivše LJUBAVI princa Harija: Dve mu bile na venčanju, a šuška se da je jednoj PLAKAO preko telefona

Kad je upoznao Megan, sve su pale u zaborav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Princ Hari danas je uzoran suprug i otac dvoje dece, nekada je bio sve, samo ne uzoran. Išao je po žurkama, ljubakao se po klubovima, menjao devojke, doslovno, kao čarape. A onda se pojavila, sada već, bivša glumica Megan Markl, koja mu je potpuno “pomutila” pamet. Sve bivše momentalno su pale u zaborav.

Ovo su žene koje je Hari voleo pre Megan Markl.

Čelsi Dejvi

Bila je jedna od najbitnijih žena u Harijevom životu. Toliko bitna da ju je pozvao i na svoju svadbu 2018. Međutim, to nije sve. Hari je navodno noć pre sudbonosnog da čak plakao Čelsi na telefon.

Ova 36-godišnjakinja bila je miljenica kraljevske porodice, a mnogi su se i nadali kako će postati prinčeva supruga. Konstantno su raskidali i mirili se. I tako punih šest godina.

Kresida Bonas

Bila je još jedna plavuša koja je pokušala da ukroti mladog princa. Iako su se kretali u istim krugovima i činili se kao poprilično skladan par, njihova veza nije opstala. Kresidi je užasno smetao medijski pritisak koji je pratio vezu. Ostali su dobri prijatelji nakon raskida. Toliko dobri da je i ona bila zvanica na Harijevom venčanju s Megan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding)

Eli Goulding

Pop ikona takođe se našla na listi Harijevih devojaka. Iako njihova romansa nikada nije sto odsto bila potvrđena, navodno su ih uhvatili kako se ljube. Tada su krenula šuškanja o njihovoj ljubavi, ali pevačica je to demantovala.

Foto: Shutterstock

Florens Brudenel Brus

Ljubio je princ i ovu manekenku. U trenutku veze s Florens bio je pilot u britanskoj vojsci, a njihova romansa je bila kratka. Brudenel se kasnije udala za jednog bankara, a navodno više nisu u kontaktu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline (@carolineflack)

Kerolajn Flek

Harijeva veza s ovom TV voditeljkom skrivala se od očiju javnosti. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a svoju ljubav su pokušali da zadrže za sebe. Kerolajn je na kraju otkrila da su raskinuli tek kada je javnost saznala za njih.
Do tada je veza bila blistava, ali ni ona nije želela da bude stalno u fokusu javnosti. Tako je odlučila da Hari ipak nije onaj pravi za nju.

Foto: Printscreen/instagram

Astrid Harbord

Princa Harija uhvatili su i sa Astrid Harbord, bliskom prijateljicom Kejt Midlton. Često su se zajedno pojavljivali u javnosti, ali veza nikad nije bila potvrđena. Međutim, šuškalo se kako su se princ Vilijam i njegova Kejt nadali da bi Hari mogao da se skrasi s Astrid.

Kejsi Samner

Ova manekenka otkrila je kako je s princom imala aferu na jednu noć. On je tada imao tek 19 godina, a noć je, prema njenim rečima, bila prilično strastvena. Tvrdila je da su bili zajedno, ali Hari to nikada nije potvrdio.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camilla R Romestrand (@eddiethegun)

Kamila Romestrand

Norveška pevačica hvalila se prijateljicama kako je s Harijem provela noć, te da joj je princ nosio doručak u krevet. Iako se on u javnosti s njom nikada nije pojavio, nije ni demantovao te njene navode.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar