SKANDAL! Profesorka (42) uhapšena zbog ODNOSA sa učenikom u školi: “Bila je žena od poverenja”

Vaspitačica je optužena za seksualno zlostavljanje dan nakon što su lokalne vlasti izdale nalog za njeno hapšenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Džejmi Melton, nastavnica dnevne škole Carrollvood, uhapšena je zbog seksualnih odnosima sa učenikom u privatnoj školi u Tampi na Floridi.

Neokaljana školska i profesorska karijera, ali sve do sada. Policija i administratori saopštili su da je 42-godišnja nastavnica u poznatoj privatnoj školi na Floridi uhapšena zbog seksa sa učenicom.

Džejmi Melton, profesor engleskog u srednjoj školi Carrollvood u Tampi koja košta 25.000 dolara godišnje, suočava se sa krivičnim prijavama nakon što je ovog meseca navodno imala “seksualne odnose” sa učenikom.

Vaspitačica je optužena za seksualno zlostavljanje dan nakon što su lokalne vlasti izdale nalog za njeno hapšenje, preneo je FOX 13.

– Ova žena je bila žena od poverenja ove zajednice koja je bila odgovorna za obrazovanje i dobrobit učenika – rekao je šerif okruga Hilsboro Čed Kronister u izjavi.

– Umesto toga, ona je narušila to poverenje. Kao roditelj, zgrožen sam i nadam se da će se suočiti sa punim posledicama za svoje postupke – naveo je on.

U pismu roditeljima, direktorka škole rekla je da je Melton optužena za vezu sa učenikom koji je stariji od 12, a mlađi od 18 godina.

– Gospođa Melton je imala nepogrešiv dosije u nastavi i ranije nismo imali zabrinutosti zbog njenog ponašanja. Ona je odmah suspendovana sa svoje pozicije – napisao je direktor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar