Pričalo se da je Arkan maltretirao i ŠIŠAO Cecu na ćelavo: Evo kako je on govorio o TOME (VIDEO)

"Čuo sam da sam ja ošišao neku Cecu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/STRINGER, Printscreen

Iako su prošle decenije otkad se folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ošišala na kratko, ova njena frizura još uvek je tema brojnih rasprava i povod za glasine i priče koje ne prestaju ni dan danas.

Kao što su i sami više puta pričali, Svetlana Ražnatović i njen pokojni suprug Željko Ražnatović, poznatiji kao Arkan, zaljubili su se na prvi pogled.

Sudbonosni trenutak između Cece i Arkana dogodio se 2. novembra 1993. godine u hotelu “Interkontinetal”, gde mu je i ona odmah zapala za oko.

Spojio ih je Oliver Mandić, koji je angažovao Cecu i Džeja da pevaju na proslavi Srpske dobrovoljačke garde 11. oktobra 1993. godine, a ona je tada imala tremu o čemu je pričala gostujući u emisiji “Maksovizija” na TV Pink 1996. godine.

Foto: Printscreen

– Ja sam čuo da sam ja ošišao neku Cecu. Znao sam pokojnog Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić od tih pevača, a Cecu nisam čuo nikada da peva, niti sam je video uživo. Ona kad je došla, oni su mi je predstavili kao devojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali – izjavio je Arkan tada, a deo videa gde govorio o tome, (od 18:40), kao i celu emisiju, možete pogledati OVDE.

– Nije bilo tako, bilo je: “Daj da upoznam tu devojku Cecu”, umilnim glasićem i dodao je: “Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je”. Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku – govorila je Ceca 1996. godine u emisiji “Maksovizija”.

Nakon straha, usledila je ljubav i svadba decenije.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar