Skinuo majicu, pa šokirao javnost: Poznati fudbaler umalo umro i pokazao gadnu izraslinu na telu! (VIDEO)

Ovako nešto na telu ima i Kristijan Eriksen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Svima je još uvek sveže sećanje na situaciju koja je pogodila Kristijana Eriksena na Evropskom prvenstvu kada je zbog srčanog zastoja pa nasred terena.

Tada je bilo gotovo nemoguće zamisliti da Danac ponovo igra fudbal, ali se na svu sreću vratio i to zbog defibirlatora koji mu je ugrađen.

Kako to izgleda pokazao je engleski fudbaler Čarli Vajk, koji je zbog sličnog problema čak četiri minuta bio mrtav, a izraslina koju je zaradio zaista jezivo izgleda i nije za one sa slabim stomakom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

– To je bio najstrašniji dan u mom životu. Normalno sam trenirao i onda sam se probudio na travi odsečenih rukava, sa petoro članova našeg tima koji me gledaju. Nisam imao pojma šta se desilo – ispričao je Vajk za “Skaj Sports”.

– Poslednje što se sećam je da sam krenuo kod našeg trenera da mu kažem da ću se srušiti, ali reči nisu izlazile. Onda sam posle saznao da je upravo trener počeo da me oživljava kada sam se srušio. Put do bolnice bio je strašan jer su mi rekli da sam imao srčani udar i odmah sam pomislio da mi je fudbalska karijera završena, bio sam potpuno slomljen – dodao je danas 29-godišnji fudbaler Vigana, kluba iz trećeg ranga engleskog fudbala.

BONUS VIDEO:

ZVANIČNO! Mančesterova potera je gotova: 95.000.000 evra za transfer leta!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar