“Sve je gore, maltretira me i MLAĐE UNUČE”: Baka koju je silovao unuk u Alibunaru otkrila JEZIVE detalje

Nesreća žena je na saslušanju rekla da joj je D. P. stalno pretio nožem i vikao da će ubiti i nju i mlađeg unuka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs, Shutterstock, Facebook

S. P. (71), koju je tokom proteklog vikenda u mestu Ilandža kod Alibunara prebio i silovao unuk D. P. (17), gušeći se u suzama kaže da joj je mnogo loše i da “ne zna gde će, ali da u toj kući neće ostati”.

– Meni je sve gore i gore… Bila je ćerka sa mnom, ali je otišla jer joj je pozlilo od svega. Ja ne znam šta ću. I mlađi unuk me maltretira, on ima 16 godina, stalno pije. Moraće negde, u dom, ja ne znam ni ja gde ću, ali negde ću, ovde ne mogu da ostanem. Joj, Bože moj šta mi uradi, šta me zadesilo, šta je ovo ja ne znam, sve negiram i govorim sebi da to nije on bio. O njemu ne znam ništa, ne znam šta je sa njim, ni šta će biti, ja sam ga odgajila… – kaže S. P. jecajuci.

Nesreća žena je na saslušanju rekla da joj je D. P. stalno pretio nožem i vikao da će ubiti i nju i mlađeg unuka.

– Rekla je da joj je non-stop pretio nožem, da je dizao sečivo na nju i njegovog mlađeg brata koji ima 16 godina i vikao da će oboje da ih ubije. Takođe je izjavila da je stalno razbijao po kući, da mnogo pije. I mlađi unuk stalno pije i problematičan je – rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

S. P. je u tužilaštvu ponovila sve što je rekla i u policiji.

– Rekla je da ju je napao na spavanju, da je spustio roletne i da je kada je počela da se opire izudarao. Kada je započeo svoju monstruoznost pitao je: “Je li baba, šta ćeš da kupiš svom unuku za rođendan?”. Kaže da je osetila njegov miris i da joj je tada pao mrak na oči. Takođe je rekla da kada je završio da joj je rekao da ne ustaje iz kreveta dok joj ne pokuca tri puta na prozor i da će to biti za tri minuta. Pokucao je na prozor, ušao i pitao je, “Baba, ko ti je to uradio?”, a ona je bila u modricama i plakala je. On je legao da spava, a ona je onda zvala svoju ćerku koja živi u drugom selu i koja je udata. Zvala je od pola 3 noću, a uspela je da je dobije u 5 ujutru. Tada je ćerka pozvala policiju – rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Inače, kako smo nezvanično saznali, u drugoj sobi je za vreme napada spavao drugi unuk (16), a treće unuče, devojčica, predata je hraniteljskoj porodici. On ju je napao oko jedan sat iza ponoći na spavanju, prvo joj je stavio jastuk na glavu. D. P. za dva meseca puni 18 godina. Baka koju je silovao je majka njegovog oca koji je preminuo.

Njene komšije kažu da je od kada se sve dogodilo bakina ćerka sve vreme sa njom i da se nesrećna žena “malo smirila”.

– Ćerka koja je zvala policiju je sve vreme sa njom. Ne znamo šta će sada biti, da li će i mlađi unuk negde da bude smešten kao unuka. On je isto katastrofa. Bili smo kod nje sutradan, jadnica nas je pitala sva pogubljena, “Jel stvarno to on uradio”? Srce mi je puklo, suze su mi krenule… Jadna, jadna žena. A došla je da ga čuva… Mi smo svi u šoku, potreseni. Njoj nema ko da pomogne, nema nikog. Ima tu jednu ćerku koja je udata, a i ona ima probleme sa mužem. Njoj je sin umro, taj unuk je njegov sin. Užas! Ona se plaši da ga ne puste napolje, da joj ne uradi opet nešto. Unuk nikada nije bio nasilan do sada, ali jeste pio, pije i taj drugi mali koji ima 16 godina. Šta će ona, došla je da ih čuva da ne bi otišli u dom… U katastrofalnom je stanju, sva isprebijana. Vozili su je da joj uzmu DNK ispod noktiju, kod ginekologa. Strašno! Samo da tog malog monstruma ne puste napolje! Mi smo ovde isto svi u strahu, imamo decu… Inače, oni su baš, baš siromašni. A taj unuk je radio po tuđim imanjima razne poslove – kažu komšije nesrećne žene.

Više javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku D. P. iz Ilandže zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Zahtevom se maloletniku stavlja na teret da je u Ilandži dana 13.08.2022. godine u toku noći prinudio svoju babu S. P. (71) na obljubu upotrebom sile i pretnjom da će neposredno napasti na njen život.

Nakon saslušanja maloletnika koji je prethodno lišen slobode, sudija za maloletnike Višeg suda u Pančevu mu je po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoka kao i zbog činjenice da mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koja je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje postupka prema maloletniku.

Tužilaštvo je u zahtevu predložilo i da se u toku pripremnog postupka ispita oštećena i da se odrede potrebna veštačenja.

BONUS VIDEO:Izvor: Telegraf

Komentari (1)

Ostavite komentar