Strefila ga SRČKA u krevetu sa LJUBAVNICOM, a onda se supruga umešala: Ludi slučaj se tragično završio

Iako su lekari pokušali da ga stabilizuju, nisu uspeli da mu spasu život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedan 54-godišnjak iz Paragvaja preminuo je posle intimnog odnosa sa ljubavnicom u motelu u okrugu Prezidente Franko, a priča je postala viralna na društvenim mrežama kada su mediji objavili da je njegova supruga morala da ode po telo.

Ovu bizarnu pogibiju izazvao je srčani udar, koji je, po svemu sudeći, nevernog muža zadesio na vrhuncu strasti, što je uplašilo devojku sa kojom je bio, pa je ona jednostavno pobegla i ostavila ga u sobi.

Policijski komesar Rodolfo Ortiz objasnio je za portal Misiones onlajn kako je osoblje zateklo muškarca u teškom stanju, ali je još uvek bio živ.

– Zaposleni su ušli u sobu i zatekli vidno bolesnog čoveka, pa su pozvali Hitnu pomoć, koja je oživela muškarca i odvezla ga u bolnicu – kazao je policajac.

Iako su lekari tamo pokušali da ga stabilizuju, nisu uspeli da mu spasu život. Nekoliko sati kasnije zazvonio je čovekov mobilni telefon, na koji se javila policija, koja je pozvana iz bolnice. Oni su saznali da je muškarac oženjen, a da je sa druge strane upravo njegova supruga.

– U ponoć je na mobilni telefon pozvala supruga žrtve, pa smo objasnili šta se desilo i oko 2 sata ujutro stigla je u policijsku stanicu i preuzela telo iz bolnice – rekao je komesar Ortiz.

Za sada nije poznat identitet mlade žene sa kojom je muškarac bio, niti šta se dogodilo sa suprugom nakon što je sa telom svog supruga napustila bolnicu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kalle Blue Radio

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar