Bred Pit ima malu CRNU KNJIGU: Evo šta se u njoj nalazi, ima veze sa drugim glumcima

Jedna od glumica za koju se veruje da je ime više puta podvučeno na Pitovoj listi dobrih glumica je Sandra Bulok

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Bred Pit kao jedan od najpoznatijih i najcenjenijih holivudskih glumaca današnjice navodno ima malu crnu knjigu glumaca sa kojima će i sa kojim neće više nikada ponovo raditi.

Ova vest dolazi od Pitovog kolege iz filma “Brzina metka” Arona Tejlora-Džonsona, koji je za strane medije otkrio da 58-godišnji glumac pažljivo vodi beleške o tome sa kim želi da bude na snimanju za svoj sledeći film.

Tejlor-Džonson je izjavio : “On samo želi da širi pozitvine vibracije i unosi radost u svet, kao i da bude u blizini ljudi koji isto razmišljaju kao on i tu su da se dobro provedu”.

– Kad radite sa mnogim glumcima, kao on, nakon nekog vremena počinjete da pravite beleške u kojim pišete – Definitivno više nikada neću raditi sa ovom osobom. Tako da Bred ima svoju “dobru” listu ali i “lošu” listu.

Jedna od glumica za koju se veruje da je ime više puta podvučeno na Pitovoj listi dobrih glumica je Sandra Bulok.

Glumica je ove godine glumila sa Bredom Pitom u “Izgubljenom gradu”, a takođe se pojavljuje i u filmu “Bullet Train”. Bred je ranije govorio veoma pohvalno o glumici, rekavši: “Sendi je stara prijateljica i sjajna osoba. Ona je tvrdoglava osoba od koje sam godinama uvek mogao da tražim uslugu ali i činio sam joj zauzvrat”.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar